KAMMERER EDINA BLISS

Újhold meditáció

A legkorábbi időkben egyes vallások istenségnek tekintették a Holdat. Az ókorban a sumérok, a görögök és a rómaiak is megneveztek holdistenségeket, s mivel nőnek tartották, a görögök például Szelénének, a rómaiak Lunának nevezték el. Máshol a holdisten férfialakot öltött, így Mezopotámiában Mannát, Egyiptomban Thotot imádták. Akkor még csupán a természeti hatalomtól való félelem keltett tiszteletet az égitest iránt, de ma már számtalan olyan hatását ismerjük, amely testi, lelki, fizikai állapotunkat befolyásolva gyakorol ránk kedvező vagy épp kellemetlen hatást.

 

 

AZ ÚJHOLD az első fázis, a megtisztulás, újrakezdés, újjáéledés időszaka. Amikor a Hold éppen a Nap és a Föld közé áll, arca teljes sötétségbe borul. 2-3 napig ugyanabban az állatövi jegyben áll, mint a Nap, s különlegesen erős hatással van minden élő szervezetre, akkor is ha erejét nem érezzük olyan átütőnek, mint telihold idején. Ekkor fizikai síkon javul a test teljesítő ereje, erősebbnek, kreatívabbnak érezzük magunkat, akaratunk és kitartásunk is fokozottabb, mint máskor. Aki azt tervezi, hogy leszokik a dohányzásról, vagy egyéb káros szenvedélyéről, akkor lehet a legeredményesebb, ha ezen a napon kezd új életet. Újholdkor minden teher különös gyorsasággal távozik tőlünk, beleértve a lelki és fizikai salakokat is. Ilyenkor érdemes a félelmekre, a titkokra, a vágyakra összpontosítani. Feltárni magunkban a rejtett oldalunkat, és elűzni az esetleges rosszat.

 

 

📌 A kiválasztás időszakaként ezen a napon a legnagyobb a szervezet méregtelenítési készsége. Kiváló indítás egy böjt megkezdésére, vagy egynapos tisztítókúrára, hiszen ekkor csökken az éhségérzet, könnyebben mondunk le bármilyen ételről, italról, a nasikról, és a víz is gyorsabban távozik a szervezetünkből. Újhold ideje, illetve az azt megelőző egy-két nap a legjobb a bőr mély tisztításához, szőrtelenítéshez, vagy az aktuális narancsbőr elleni kezeléshez is. Ha valaki arra vállalkozik, hogy sós fürdőt vesz, ez alkalommal olyan hatást érhet el a kezeléssel, mintha három napos léböjt kúrát teljesített volna.

📌 A kapcsolatokat is áldás kíséri ezen a napon, aki ekkor ismerkedik, vagy házasodik, hosszú és boldog együttélésre számíthat az aktuális partnerrel, mint ahogy az is sikerrel járhat, aki ezen a napon próbálja feléleszteni kihűlt vagy megszakadt kapcsolatát régi kedvesével.

📌 Minden tárgy, a csillagokat, bolygókat és műholdak testeit is ide értve, a durva (kitapintható) tulajdonságaik mellett szubtilis (megfoghatatlan) frekvenciákat is kibocsájtanak. Ezek a fizikai tulajdonságok és a szubtilis frekvenciák különböző mértékben hatnak ránk az anyagi és a finomrezgésű szinten. A Hold által kibocsájtott frekvenciák hatással vannak a mentális test frekvenciáira, azaz az emberi elmére. Az “elme” alatt az érzelmeinket, gondolatainkat és vágyainkat értjük. Az elme a tudatos elméből és a tudatalatti elméből tevődik össze. A tudatalatti elmében számos benyomás található beágyazva, melyek meghatározzák az alaptermészetünket és a személyiségünket. Viszont ezeknek a benyomásoknak és gondolatoknak nem vagyunk a tudatában. Ezeket a benyomásokat több (ember)élet – reinkarnáció – során gyűjtöttük össze. Elménk ezen benyomásai a katalizátorai valamennyi gondolatunknak és az ezt követő cselekedetünknek. Mind a benyomásoknak és a gondolatainknak megvan a saját szubtilis frekvenciája.

📌 A Hold frekvenciái valamivel finomabb rezgésű, mint a gondolatainké, de kevésbé szubtilis, mint az elménkben található benyomások frekvenciái. A Hold frekvenciáinak megvan az a képessége, hogy a tudatalattinkban található benyomásokból a gondolatok frekvenciáit a tudatos elmébe, a felszínre lökje. Amint azok elérik a tudatos elmét, tudomást szerzünk róluk. Így tehát, a túlsúlyban lévő benyomásaink befolyása alá kerülünk.

 

 

Az Újhold tehát, ahogy már írtam, egy új ciklus beköszöntét jelképezi. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új lehetőségeket kérjünk magunknak, változtassunk életünkön. Az Újholdat követő napok a fejlődés, terjeszkedés, növekedés időszaka. Üdvös, ha ezeken a napokon egészségünkkel és külső-belső fejlődésünkkel is foglalkozunk.

 

📌 Téged segítő újhold energiák:

  • Újhold idején, könnyebb az új dolgok felé lépni, és ezáltal előmozdítani a gyorsabb pozitív változások megjelenését.
  • A megújuláshoz persze először a régi rossz mintákat, visszahúzó energiákat kell elengedni, utána pedig a vágyott dolgokat „beengedni” az életedbe.

📌 Milyen gyorsan tudnak megérkezni a vágyott dolgok?

Az, hogy a vágyott dolgok milyen gyorsan vagy lassan érkeznek meg az életedbe, az függ attól, hogy a vágyad és közted mennyire tiszta az út, hiszen egy akadályokkal és problémákkal teli úton sokkal nehezebben találtok egymásra a vágyad tárgyával. Így a vágyak gyors megvalósulása érdekében, egyfajta útmutató iránnyal kell tisztában lenni, és bizony gyakran terelgetni is kell azokat, hogy a megfelelő mederben áramoljanak feléd a vágyott dolgok.

📌 Honnan tudhatod, hogy a vágyott dolgok nem a megfelelő úton érkeznek hozzád?

  • Tekints rá életedre, vágyaidra, és figyeld meg melyek azok – amik régóta nem oldódtak meg. Ezeknél bizonyos, hogy nem a megfelelő úton jönnek feléd, illetve nem a megfelelő úton haladtok egymás felé. Vagyis nem vagytok egy „hullám hosszon”, nem rezegsz együtt azzal amire szíved mélyén vágysz.
  • Ennek oka, hogy olyan negatív rezgések vannak jelen az életedben, amelyek akadályoznak, és emiatt energia szinted gyakran leeshet. Alacsony energia szinttel viszont nagyon nehéz ráhangolódni vágyaidra.
  • Mert amikor „egy hullámhosszon” vagy vágyad tárgyával, akkor olyanok a rezgéseid mint a vágyott dolognak, és ilyenkor a vágyak gyorsan megvalósulnak, minden „klappol”, minden a helyén van, és szinte az öledbe hullik a pozitív változás öröme.
  • Ha a vágyaid lassan vagy nehézkesen tudnak csak megjelenni a tapasztalatodban,
  • sok idődbe és energiádba telik amíg megjelenik a vágyad az életedben akkor biztos, hogy nem vagy összehangolva a vágyaddal.

 

 

👉 A programra előzetes bejelentkezés szükséges. A friss időpontokat keresd az AKTUÁLIS menüben.

 

Előzesetes bejelentkezés:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikk illusztrálásához a Suttherstock fotókönyvtár jogtiszta képeit használtuk.

error: Content is protected !!