KAMMERER EDINA BLISS

Avalon hív – szakrális utazás

Glastonburyt, vagyis Avalont (Albiont) legendák és mítoszok sokasága szövi át. Ez a kis, vibráló, vidéki városka a világ minden tájáról vonzza a látogatókat, mivel sokan Nagy Britannia spirituális szívének tartják.

2008-ban jártam először Avalonban, s azonnal megérintette a szívemet az a misztérium, amire itt találtam rá a látható világ mögött. Most is azért utazunk, hogy életre keljen bennünk az alkímia, a transzformáció egy új szintje. Avalon különleges világa megnyitja a szívünket a varázslatnak. Egy olyan részünkkel kapcsol össze, amit nem élünk meg a hétköznapokban, s talán el is felejtjük ezt a mélységet a minennapi rohanásban. 

Ha velünk tartasz, egy sorsfordító utazásban lesz részed. Avalon a tükrök világa, visszatükröz olyan részeket bennünk, amelyek talán fájdalmasak, de mégis igazak. Megmutatja, hogy hol tagadjuk meg magunkat. Az Avalonban megélt élmények elkezdik átalakítani majd az otthoni napjaidat is az utazás után, vagyis ha egyszer jártál Avalonban, ez az utazás soha nem ér majd véget. Ha érzed Avalon hívását, akkor a lelked hív haza. 

Ahogy közelítünk e varázslatos hely felé, ő ugyanazzal az energiával közelít felénk. Ha nyitottan kapcsolódunk, akkor a hely magába fogad bennünket. Avalon azt nagyítja fel, és tükrözi vissza számunkra, ami a találkozás pillanatában a szívünkben nyugszik. Avalon világa szélesre tárja az emlékezés kapuját és az Istennő megérinti bennünk azokat a kódokat, ahol kibontódnak az üzenetei.

🔹🔹🔹

Sok változás történik most a világban, az Istennő ébreszti a női minőséget. A női energia gyógyulása egy új korszakot hoz, ami egyszerre visz vissza a múltba és nyit kaput a jövőre. Minden pillanatban döntünk, s az avaloni sorskódok abban segítenek, hogy ezek a döntések a szíverőnk mélyéről fakadjanak, s a varászlatot táplálják. Az átlényegülés az, ami vezet bennünket ebben a misztériumban. Nekünk nincs más dolgunk, csak fogadni ezt a különleges rezgést, és engedni, hogy változzunk a fényben és az örömben, hogy ezt tudjuk majd magunkkal hazahozni, és ezt tudjuk majd az életünk részévé tenni. 

Az Istennő legfőbb üzenete, hogy a több ezer éves szenvedés kondíció már a múlté, megváltódott, megbocsátást nyert, de a kollektív tudattalan újra és újra teremti azt a félelem álmot, amely még mindig életben tartja. Ideje elindulnunk az új világ felé, és hátrahagyni azt a mély bűntudatot, ami miatt nem éljük meg azt az erőt, ami a szívünkben lakozik. Az Istennő arra hív most bennünket, hogy kapcsolódjunk a fényben és az örömben azzal, akik VAGYUNK. Avalon erejének 7 gyökérbirodalmát érintjük meg ezen az úton, amelyek különálló világok, mégis hatnak egymásra. 

 

⬇ P R O G R A M ⬇

 

Első nap: ellátogatunk a TOR-hoz – itt kezdjük meg a belső utazást. IDE kattintva bővebben olvashatsz erről a különleges erőtérről. Csodás legendák kapcsolódnak hozzá: a Sárkánydomb – Michael Arkangyal erővonala és Inana sumér istennő mítosza. A tor kapujában egy különleges vortex kezdi kifejteni a hatását, amely spirális mozgással kapcsolódik az erőközpontjainkhoz. A sárkánydombon egy hétgyűrűs labirintus spriál erőtere van lehorganyozva ehhez kapcsolódunk, hogy az utazásunk végén kijussunk a belső labirintusból és az illúziók világából. 

Ezt követően meglátogatjuk a fehér és vörös forrást. A fehér forrás az Istennő teje, a vörös forrás az Istennő vére – így tartják a helyiek. A források vize iható, azt szoktuk javasolni, hogy az utazás ideje alatt ezt a vizet igyuk, mert ez segíti kisimítani a belső folyamatokat. A fehér forrás alatt lévő barlang szentélyt is megátogatjuk, amely összekapcsol bennünket Avalon Sárgyökér birodalmával.

Felkeressük a nagymamafát, vagy ahogy ott nevezik: a “nagymama bükk” – ő egy tiszteletreméltó nagy fa, amely lombkoronája alatt mindenki szívesen látott és áldásban részesül. A nagy Anya energiájával támogat, hogy be tudjuk fogadni mindazt, amit szeretnénk megteremteni az életünkben. Reménnyel és támogatással tölt fel. 

Ezen a délutánon, ha lehetőségünk nyílik rá, akkor ellátogatunk egy gabonakörhöz is. Eddig minden alkalommal, amikor Avalonban jártunk, született egy nagy erejű gabonakör, amiben tudtunk meditálni. De ezt nem lehet kiszámítani. Ha éppen nem lesz, akkor ez egy szabad délután marad, hogy mindenki magának fedezhesse fel ezt a misztériumot.

 

🔹🔹🔹

 

A második nap: ellátogatunk Tintagel várához, ami Artúr király mondaköréhez és Merlinhez, a varázslóhoz kapcsolódnak. Ez a híd, ami elvezet bennünket a várhoz, azt szimbolizálja, ahogy a múltból a jövőbe lépünk. Ez egy varázslatos helyszín, ahol felvehetjük a különleges grál-kódokat, amelyek egy új jövőt támogatnak bennünk. 

 

🔹🔹🔹

 

A harmadik nap: először elsétálunk Mária Magdolna ezeréves templomához, ahol található egy energetikai kapcsolat a Szentfölddel. Felkészülünk az ő segítségével a gyógyulásra. 

Egy csodálatos beavató nap vár ránk a Chalice Wellben, az Istennő kertjében. A vörös forrás vízéből feltöltött medence segít a félelmek elengedésében, és lebontja rólunk az illúzió részeket. 

A két tiszafa egy-egy őrző, egy átjárót őriznek Glastonbury és Avalon között. Amikor készen állunk átlépni ezen a kapun, egyszerre érzékeljük a szellemvilágot és a fizikai világot. Harmóniába kerül bennünk e két világ, és nem érezzük úgy többé, hogy ugrálunk a kettő között, mert itt lehorganyzunk egy hidat, ami összekapcsolja azokat.

Itt található a szent kút, amely a legenda szerint a szent grál titkát rejti, és itt található a kehely forrás/medence, ami abban segít, hogy a női minőség ereje növekedhessen bennünk. Délután szabad program lesz, lehet még a kertben tovább töltődni, vagy bejárni Glastonbury kis utcáit.

 

🔹🔹🔹

 

Negyedik nap: hajnalban felmegyünk a Torhoz napfelkeltét nézni. Ahogy jön fel a nap és láthatóvá válik a fénye, úgy kapcsolódunk mi is a saját ébredő fényünkhöz.

Utána átsétálunk a galagonyafához, ami csak valaha nézett így ki, sajnos azóta kivágták, de mégis egy nagyon fontos helyszín. Mesélünk a történetéről és egy rövid összekapcsolódásban kiteljesedünk az üzenete által.

Délután meglátogatjuk az Apátságot, ahol elsimítjuk az élményeinket és felkészülünk arra, hogy magunk mögött hagyjuk Avalon misztériumát. Az elengedés pillanatait szeretetben éljük át, s ahogy távolodunk ettől a rezgéstől, közeledünk a saját életünkhöz, ami vár ránk. Az itt átélt vibrációt elkezdjük betölteni a hétköznapi valóságunkba, hogy amikor hazaérünk, sokáig velünk lehessen Avalon lángja. 

 

🔹🔹🔹

 

Azt a lélekrészünket szólítja meg ez az utazás, amelyik a varázslat őrzője. Ez a részünk tudja békésen a bennünk lévő titkokat feltárni és megérteni. Ezen a részünkön keresztül válik hozzáférhetővé a szívünkbe kódolt küldetés. Ezen az utazáson egymásba ér a múlt és a jövő, betekinthetünk a világok hasadékba és mélyen magukba fogadjuk a teremtő ciklusok ajándékait.

Az utazást ketten szervezzük: Kammerer Edina Bliss (spirituális író, folyamatvezető) és Nagy Annamária (gestalt terapeuta, IET mesteroktató).  Tarts velünk ezen az úton, ha érzed magadban a hívást!

 

⬇ AZ UTAZÁS RÉSZLETEI ⬇

 

📅 Az utazás időpontja: 2024. augusztus 20. – 25.

➡ Az utazás díja: 390 000 HUF + a repülőjegy (Az utazás ára tartalmazza a szálláshelyet, a reptéri transzfert, a helyszínekre való eljutást, a programok díját, a belépőket. Nem tartalmazza a napközbeni étkezést és a repülőjegy árát.)

➡ Az utazásra kérünk, hogy kis bőrönddel gyere, Ancsa segít a repülőjegy foglalásában. 

➡ Az utazásra a repülőjegy megvásárlásával, és az előleg befizetésével, ami 40 000 HUF lehet jelentkezni, a maradék összeg befizetése több részletben is lehetséges. Erről Nagy Annamáriával lehet egyeztetni 👇

➡ Jelentkezni és bővebb információt kérni Nagy Annamáriánál lehet az 📧 ancsamari@yahoo.com email címen. 

 

Bővebb információ:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

Fotók: Kammerer Edina

error: Content is protected !!