KAMMERER EDINA BLISS

Belső gyermek kapcsolódás – elvonulás Dobogókőn

A gyermekkori negatív beidezgőzdések korlátoznak bennünket, akadályozzák a fejlődésünket és a kapcsolatainkat is. Akkor tudjuk megérteni, hogy milyen mély sebeket és vágyakat hordozunk magunkban, ha megbékélünk a bennünk rejtőző belső gyermekkel. A lelkünknek ezt a sérült részét nem csak elfogadni, megérteni tudjuk, hanem képesek vagyunk arra, hogy meggyógyítsuk. Ezáltal megnőhet az önbecsülésünk, s a bennünk lévő gyermek otthonra talál.

A belső gyermek egy metafora is, amely a személyiségünk gyermekkorban bevésődött, tudattalan részeit jelenti. A belső gyermekhez társíthatóak az érzelmek: a félelem, a fájdalom, a bánat, a düh, de az öröm, a boldogság és a szeretet is. Létezik egy felnőtt énünk is, ami a racionális részünket és az értelmünket foglalja magában, vagyis a gondolkodást. A felnőtt én az, aki képes felelősséget vállalni, tervezni, cselekedni, ez a részünk ismeri fel az összefüggéseket. Ahhoz, hogy ez a felnőtt én boldog legyen az életben és magabiztos a vágyaiban, cselekedeteiben, ahhoz a belső gyermeknek biztonságban kell éreznie magát és bíznia kell a felnőtt én-ben. Egy olyan elvonulásra hívunk most, amiben a belső gyermekkel térképezzük fel a kapcsolatunkat és ezt a részünket gyógyítjuk meg. 

 

M I T   A D H A T    S Z Á M OD R A
🔶 E Z   A Z   E L V O NU L Á S ? 🔶

 

Gyógyítsd meg az árnyékgyermeked! A legtöbb nehézségünk abból adódik, hogy szorongunk attól, hogy rossz döntéseket hozunk, vagy attól, hogy hibázunk. Mélyen él bennünk a vágy, hogy jók legyünk, és helyesen cselekedjünk. A hibákat nehezen bocsátjuk meg magunknak. Sokan nemcsak a téves döntések miatt emésztik magukat, hanem azért is, mert valamilyen módon úgy vélik, hogy hibásak. Tudat alatt azt érzik, hogy nem elég jók, és valahogy másnak kellene lenniük. Ezek a gondolatok az árnyékgyermekből erednek, abból a részünkből, aki nem kapott elismerést és akit folyamatosan arra kondicionáltak, hogy csak akkor szerethető, ha olyanná válik, ami a környezete számára megfelelő, szerethető.

Gyakran elfőfordul, hogy a belső gyermek védekezési stratégiái miatt önmagunkat is, és másokat is megsebzünk. Amikor úgy érzed, hogy megtámadnak, igazságtalanok veled, szinte észrevétlenül regresszálhatsz vissza a gyerekkorba. Azonban, amikor az árnyékgyermek gyógyulni kezd, a napsugárgyermek erősödik. Ez a két rész alkotja a belső gyermeket. Amikor felfedezzük a kapcsolatot a napsugárgyermekkel, létrejön egy olyan belső érzelmi állapot, amelyet mindannyian szeretünk. Segítségével átadjuk magunkat a pillanatnak: itt és most a világnak. A napsugárgyermek szereti a szórakozást, a bolondozást, kíváncsi és spontán. Nem tépelődik, szereti magát úgy, ahogy van.

A gondtalan gyermek öröm és szórakozáspotenciálját mindannyian a napsugárgyermek formájában hordozzuk magunkban. Ha új utakra akarsz lépni és meg szeretnél szabadulni a régi mintáidtól, az nem elég, hogy megfogadod, hogy nem hiszel többé a régi mintáidban. Szükséged lesz egy vízióra, hogy a régi program helyett miben akarsz hinni. Szükséged lesz valamire, amit a régi helyére tudsz állítani. Ebben adunk támogatást ezen az elvonuláson.

 

⬇ P R O G R A M ⬇

 

🔶 Hangolódás a belső gyermekre
🔶 Légzőgyakorlatok
🔶 Közös séta Dobogókőn
🔶 Egy kis mesepszichológia, gyógyulás a mesékkel
🔶 Árnyékgyermek – milyen gyerekkori sérülés kér figyelmet?
🔶 Hogyan gyógyul a napsugárgyermek – élmény és információ
🔶 Kreatív írásgyakorlat – mit csinál a jobb kéz, mit csinál a bal? Egyensúly megteremtése
🔶 Játékos program
🔶 Holisztikus nyújtás jógikus gyakorlatokkal – a belső gyermek ébresztése, hangtálas oldás közben
🔶 Töltődés gyógyító színekkel
🔶 Meditáció, kártyahúzás

 

🔶 N E K E  D   S Z Ó L   E Z   A   P R O G R A M ? 🔶

Minden embernek szüksége van egy olyan helyre, ahol szeretik, elfogadják és biztonságban van. Amikor ez megadatik gyerekkorunkban, kialakul az ősbizlaom, ami egy hatalmas erőforrás az életünkben. Ha azt tapasztalod,

💎 hogy mindent egyedül kell csinálnod,
💎 hogy csak az van elvégezve, amit te csinálsz meg,
💎 hogy kötődési problémáid vannak (illetve olyanokat vonzol be, akik nem tudnak elköteleződni),
💎 hogy nem kapod vissza azt a figyelmet, amit te adsz másoknak,
💎 hogy neked sokkal többet kell beleadni dolgokba, mint másoknak,
💎 hogy gyakran kihasználnak vagy félreértenek mások,

akkor megsérült benned az ősbizalom és a védekezési stratégiád miatt eltűnt a könnyedség, a gondtalanság az életedből. Mit vonz magával, ha megsérül az ősbizalom?

💎 Nincs rendben az önértékelésed
💎 Állandóan kétségek merülnek fel benned, hogy a másik ember, a társad, a főnököd, vagy az új ismerősöd valóban kedvel-e és elfogad
💎 Nem igazán szereted önmagad
💎 Bizonytalan vagy
💎 Gyakran párkapcsolati problémákkal küzdhetsz

 

Amikor ezek mind egyszerre hatnak, meggyengítik a belső tartást. Ilyenkor arra vágyunk, hogy valaki más adja meg nekünk a biztonságot, védelmet, az otthon érzését. Azonban, akinek nincs belső otthona, kívül sem fog otthonra lelni. A tudatos szinten független felnőttek vagyunk, akik maguk alakítják az életüket. A belső gyermek azonban tudat alatt döntő mértékben befolyásolja az észlelésünket, érzéseinket, gondolkodásunkat és cselekedeteinket. Sokkal erősebben, mint gondolnánk.

 

 

⬇ A Z   E L V O N U L Á S   H E L Y SZ Í N E ⬇

Az elvonulás helyszínének Dobogókőt választottuk. Egész évben kirándulók, zarándokok látoganak el ide, s az élményeik egy dologban megegyeznek, megszállja őket egy megmagyarázhatatlan nyugalom. A Pilis a Kárpát-medence energetikai szempontból az egyik legfontosabb erőhelye, őseink szerint az a pont, ahol a Föld és az Ég összeér. Spirituális szempontból azért tartják gyógyító helynek, mert a bolygó akupunktúrás pontjait a Szent György vonalak segítségével kereshetjük meg. Ezek a vonalak energiarendszerek, az ősi tudás szerint behálózzák az egész Földet. Ahol metszik egymást, ott találjuk ezeket az akupunktúrás pontokat. Az ilyen többszörös kereszteződésekben szakrális helyeket találunk, mint pl. a delphoi jósda, a perui Machu Picchu, vagy akár a Stonehenge. A Kárpát-medencében különleges szerepe van a Szent György vonalaknak, mert azok itt nagyon sűrűn helyezkednek el. Földünk szívcsakrája pedig emiatt éppen Dobogókő környékén helyezkedik el. Dobogókő a Föld egyik legerőteljesebb energiaközpontja. Ezért választottuk ezt a helyet, hogy támogasson bennünket a szív gyógyulásában.

Szeretettel várunk: Edina és Csilla
Hogy kik is vagyunk? Kérd email-ben a bemutatkozónkat!👇

 

Fontosabb információk:
➡ Az elvonulás időpontja: június 16. péntek – 18. vasárnap
➡ A jelentkezéseket Fehér Csilla fogadja és igazolja vissza a +36 30 252 4444-es telefonszámon, vagy email-ben: fecsi01@gmail.com
➡ Az elvonulás ára: 60.000.- HUF, ami a szállást, a programokat és a reggelit tartalmazza. Az étkezést mindenki önállóan oldja meg magának. Menü ajánlatot a jelentkezéskor kínálunk, de a szálláson a konyha felszerelt, alkalmas egyszerűbb ételek készítésére, vagy tárolására.
➡ Az érkezés egyénileg történik, de ha van rá igény, tudunk segíteni az autóval érkezők összeszervezésében
➡ Az elvonulásra előzetes bejelentkezés szükséges.
➡ Az elvonulásra a helyedet 15 ezer Ft előleg befizetésével tudod véglegesíteni.
➡ Kérd email-ben a bővebb tájékoztatót!

 

Kammerer Edina Bliss
edina.kammerer@gmail.com
+36 20 399 7177

A cikket a Shutterstock fotókönyvtár képeivel és saját fotókkal illusztráltuk. 

error: Content is protected !!