KAMMERER EDINA BLISS

Szeress szabadon – párkapcsolati újrahangolás

Szeretettel várlak ezen a programon, akár van párkapcsolatod, akár nincs. Egy olyan programot állítottam össze, amely segít meggyógyítani az érzelmi sérüléseket, segít egy kicsit jobban eligazodni a párkapcsolatok világában és segít újraálmodni és újrahangolni ezt a területet. Különböző történeteken keresztül utazunk, hogy elmélyítsük magunkban azokat a fontos állomásokat, amelyek segítik a párkapcsolatok emelkedését. Egy ideje zajlik már a világban ennek a területnek az átrendeződése, és ezért fontos, hogy a tudatosság fényében lássuk, érezzük azt, hogy merre tartunk a világban ezen a téren. Egy puha és lágy utazásra hívlak, amelyben megtaláljuk a szívünk igazságát és lefordítjuk a saját életünkre az égi útmutatást, ami a kollektívben gyökerezik. Egy más nézőpontból kezdünk kapcsolódni, és így tudjuk szeretettel és valódi elfogadással megnyitni ezt a területet.

 

🌀 A szívvel lélekkel megélt párkapcsolat elsődleges feltétele, hogy jó viszonyban legyünk önmagunkkal. A kultúránkban az egészséges, szenvedéllyel teli és szerető párkapcsolat a leggyakrabban tárgyalt téma. Ám annak ellenére, hogy ekkora figyelmet fordítunk erre a témára, a párkapcsolatról alkotott nézeteinket jórészt gyerekkori tapasztalatink befolyásolják.

🌀 A szívvel-lélekkel olyan folyamatos energiaáramlást jelent, amely a szívünk közepéből indul ki és lehetővé teszi, hogy először saját magunkkal, majd az energiák ötvözése által egy másik személlyel is mély lelki kapcsolatot alakítsunk ki. Ez az energiát sugárzó szeretet, szenvedély és intimitás nemcsak az egyének fejlődését segíti elő, hanem a harmonikus közös élet záloga is.

🌀 A szívvel-lélekkel megélt párkapcsolatok nem egymást véletlenül keresztező események következtében alakulnak ki, nem a sors mozgatja mindig a szálakat, hanem abból az energiaforrásból táplálkoznak, amellyel mi is kapcsolódhatunk, ha tágítani akarjuk a tudatosságunkat és változtatni szeretnénk az életünkön. 💥💫

 

Amikor a szívünk ezt az energiát sugározza, könnyen felülkerekedhetünk a negatív gondolatainkon, hiedelmeinken és viselkedési mintáinkon, kitágíthatjuk életünk kereteit és boldogabb, teljesebb életet élhetünk. Amikor erre az isteni energiára bízzuk magunkat, egyszer csak azt fogjuk észrevenni, hogy mi alakítjuk a saját valóságunkat. Gyakori az az elképzelés, hogy a felek egy párkapcsolatban 50-50 százalékot tesznek ki. Ezzel csak az a probléma, hogy ha a kapcsolatba bevitt energia maradék 50 százalékát a másik fél használja fel, a két ember közül az egyik sem tud teljes gőzzel “üzemelni”, vagyis a kapcsolat sohasem lesz igazán teljes. S vannak olyan napok, amikor nem tudunk csak 30 százalékon működni, így a másiknak kell beletenni a 70-et. A párkapcsolat nem matek, hanem egymásra figyelés, egymásra hangolódás.

Nem könnyű kiszabadulni azokból a negatív üzenetek bűvköréből, amelyek a tehetetlenség érzését erősítik bennünk és elnyomják a belső hangunkat, amely a szívünkön keresztül szól hozzánk és arra buzdít, hogy merjünk álmodni. 💫 HA NEM A LELKÜNK HANGJÁT KÖVETJÜK, VÉGLEG FELADJUK MAGUNKAT 💫 Ez az a pillanat, amikor elkezd a párkapcsolatunk kisiklani, amikor elveszítjük önmagunkat és elkezdjük valakinek az életét élni, akik nem mi vagyunk. 🌪

👉 Az egyetlen sárkány, amellyel meg kell küzdenünk, a negatív gondolatok sárkánya, amely elválaszt bennünket a jövőbeni lehetőségeinktől.

 

“Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat, vagy pedig abban, hogy a világon minden az.”
Albert Einstein

 

Fizikai szinten kizárólag az egyediséget tudjuk megélni. Lelki síkon azonban kevésbé differenciáltan élhetjük meg önmagunkat – azt az energiaáramlást, amelyre sem az ego, sem a személyiség, sem az identitás nem nyomja rá a bélyegét. Ebben az állapotban kerülünk kapcsolatba valódi énünkkel és a teremtő forrás megtestesülésének tekintjük magunkat.

Csodák akkor történnek, amikor növeljük a tudatosságunkat és ezáltal a körülményektől függetlenül lehetővé tesszük a pozitív energia folyamatos áramlását. A tudatosság növelése és alkalmazása nyomán a fej és a szív közös nézőpontjából szemléljük önmagunkat. Ez az egyesítés teszi lehetővé, hogy tisztábban lássuk önmagunkat és kapcsolatainkat, hogy a rajtunk keresztülhaladó energia teremtő csatornái legyünk és pozitív eredményeket érjünk el. Így olyan életet élhetünk, amelynek minden pillanata csoda. A szív kitárása megnyitja a kaput a feltétlen szeretet és a bennünk lakozó fény előtt. Amikor kitárjuk a szívünket és kiterjesztjük a tudatunkat, spirituális információkat kapunk arról, hogy kik vagyunk és hol tart a lelkünk fejlődése. A feltétlen szeretet fényének ereje keresztüláramlik rajtunk, miközben mindennapi életünket éljük. 🕯💛

A mai zűrzavaros világban és a kapcsolati káoszban nagyon fontos, hogy a szív erejére összpontosítsunk. Az önmagunk szeretetével kapcsolatos nehézségek közvetlen hatással vannak a gondolatainkra, érzéseinkre, döntéseinkre, választott kapcsolatainkra és arra, ahogyan az élethelyzeteket érzékeljük és reagálunk rájuk. Az önmagunk iránti feltétlen szeretet blokkolása végül a kapcsolatainkban is veszélyeztetni kezdi a szeretet kifejezését. Pedig önmagunk szeretete vezet el lényünk valódi spirituális természetének elfogadásához. Viselkedésmintáinkon és felvett személyiségünkön túl ott van valódi énünk – az az érzés, hogy 💫 ÉLÜNK ÉS ÖSSZEKÖTTETÉSBEN VAGYUNK A VILÁGGAL 💫

 

👉 A program ára: 20 000 HUF.

👉 A programra előzetes bejelentkezés szükséges a kis létszám miatt. Az AKTUÁLIS menüben keresd a friss időpontokat. Ez az anyag online formában is elérhető, ha nem tudsz eljönni egyik időpontra sem, otthon is meg tudod csinálni a feladatokat és meditációkat.

👉 IDE kattintva megtalálod a program online változatát.

 

Előzetes bejelentkezés:
Kammerer Edina
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeit használtuk.

error: Content is protected !!