KAMMERER EDINA BLISS

Bliss soulhealth® Mária Magdolna beavató nap

Mária Magdolna sokat vitatott alakja számomra az odaadás erejét szimbolizálja. Ugyanazzal az odaadással és megengedéssel fordul az isteni természet felé, mint amikor először és mint, amikor utoljára találkozik Jézussal. Képes arra, hogy átlényegítse az én-t, hogy a nagyobb tervet szolgálja. Meghaladja az én-kereteit és felülemelkedik rajtuk, hogy a fájdalom és szenvedés után egy új ajándékot adjon az emberiségnek.

Ha Mária Magdolna történeteit olvassuk, ráébredünk arra, hogy nagyon mély tudással rendelkezik az isteni természetről, úgy ért meg tanításokat, ahogyan a többi tanítvány nem. Tudatában van a saját erejének, s teljesen megnyílik a Megváltó jelenlétének, úgy kíséri végig a felemelkedés folyamatát, hogy közben nem veszíti el saját fényét. Miközben megosztja a tudását, gyengéd és szeretetteljes marad. Mélyen elköteleződik a terv és a belső ragyogás varázslata mellett.

Mária Magdolna azt mutatja nekünk, hogy nem számít, hogy mit tettünk, mi történt velünk, hogyan bántottuk magunkat, és hogyan bántottak bennünket mások, mindenki számára elérhető a kegyelem és a megváltás. Minden megfordulhat és minden megváltozhat, ha igaz marad a szívünk. Azt értettem meg általa, hogy felesleges a bűntudatot fenntartani magunkban, az felesleges energiaveszteség. Mária Magdolna tudja, hogy nincs mit kívül keresni, a mennyei királyság bennünk van, s el is tudjuk érni azt.

 

Mária Magdolna jelenléte és tanítása minden nő számára nagyon fontos kódokat tartogathat, de ezért ki kell nyújtanunk a kezünket. Ez a program azért született meg, hogy egy kicsit közelebb tudjunk kerülni önmagunkhoz, az igazán fontos és valódi dolgokhoz és kicsit távolabb attól, amit mások gondolnak rólunk, vagy mit várnak el tőlünk. A nyitottság és a befogadás az, amit megélhetünk általa, s megérthetjük ennek a fontosságát.

Nem számít hol vagyunk éppen, mit csináltunk a múltban, mi a munkánk, ha képesek vagyunk felismerni az istenit, amikor az feltárja magát. Ha teljes odaadással tudunk felelni erre a jelenlétre. A legnagyobb felismerések és változások nem akkor következnek be az életünkben, amikor boldogok és kiegyensúlyozottak vagyunk, hanem a nehéz pillanatokban, a nehéz vállalásokban, amikor a sötétben képesek vagyunk megtalálni magunkban a fényt, a ragyogást, azt a valódi teremtő minőséget, ami idehozott bennünket.

Mária Magdolna ajtó két világ között. Egy átjáró a múltbéli életünk és az aranykor között. Ahhoz, hogy az aranykor beköszönthessen, meg kell találnunk azt belül, önmagunkban. Erre az utazásra hív most ez a program, hogy azokat az elakadásokat, azokat a kollektív tudattalanból származó nehéz női generációs mintákat feloldjuk most együtt, egy női körben, a nők megtartó erejében. 

 

Hogyan épül fel ez a program?

🔶 Beszélgetés a gnosztikus teremtéstörténetről
🔶 Ki valójában Mária Magdolna?
🔶 Ki volt Sophia?
🔶 Megtisztuló szertartás a szakrális női kapun keresztül
🔶 Méh meditáció a női erőért
🔶 Kártyahúzás üzenet kártyából
🔶 Kundalíni kígyó gyakorlat
🔶 Ka csatorna beavatás
🔶 Fátyol misztérium
🔶 Vibráció emelés
🔶 Gyógyulás a Mária Magdolna eszencia által
🔶 Energetikai oldások

Szeretettel várlak ezen a programon, ha valóban gyógyulni szeretnél és egy kicsit mélyebben megismernéd a téged körülvevő világot, a láthatatlan erőket, és azt az igazságot, amely nem fedi fel magát, csak akkor, ha nyitott és befogadó vagy. Az igazság és beavatás mindenkié, de nekünk kell nyújtóznunk érte. Egy csodás belső utazásra hívlak, a saját erődbe, a saját küldetésedbe.

 

👉 A programra előzetes bejelentkezés szükséges.
👉 A program időtartama: 10.00. – 17. 00.
👉 A program ára: 25 000 HUF
👉 Keresd az időpontokat az AKTUÁLIS menüben.

 

Bővebb információ:
Kammerer Edina Bliss
edina.kammerer@gmail.com
+36 20 399 7177

A cikket saját szerzői joggal védett fotókkal illusztráltuk, melyek a saját készítésű Mária Magdolna üzenetkártya részei. 

error: Content is protected !!