KAMMERER EDINA BLISS

Spirit Light® Tisztánlátó Iskola

A Californinai Tisztánlátó Iskola képzésével sok-sok évvel ezelőtt találkoztam, akkor még azt hittem, hogy valaki vagy tisztánlátónak születik, vagy nem. A képzés során kiderült számomra, hogy mindannyian rendelkezünk születésünkkor ezzel a csodálatos képességgel – de sokan, köztük én is – a szocializáció során elveszítjük ezt a kincset. Így most nem tanulni hívlak, hanem emlékezni. Emlékezni arra, hogy ki vagy, hogy milyen erő lakozik a szívedben és hogyan tudod ezt a különleges képességet a saját fejlődésed szolgálatába állítani. Ez nem egy könnyű út, a fejlődés, a tudatnövekedés azzal jár, hogy el kell engedned sok mindent, amivel korábban azonosítottad magad, cserébe viszont kinyílik a tér és magába fogad.

Ez az irányzat a Californiai San Francisco Öböl Környékén keletkezett a 60-as években, ekkor indult el a kísérletező és alkotó szakasza, majd a 80-as évekre alakult ki az első intézmény, amely hivatalosan és rendszerbe foglalva tanították ezeket a tananyagokat, fokozatokat és tudat-tereket. Az első ilyen intézmény a Berkeley Psychic Institute volt, ami segített a tanítványoknak, hogy rátaláljanak egy olyan útra, amely közelebb visz önmagukhoz. A rendkívül karizmatikus alapító halála után azonban több Iskola vált le belőle, melyek tovább tisztították, és feltöltötték a 21.század új és friss energiáival  a tananyagokat. Igyekeztek levágni róla azokat az elavult, egy más korszakhoz illeszkedő rendszereket, amelyek nem segítették a hétköznapi tanulást. Így jött létre ez a világos, gyakran meglepően őszinte és nagyon hatékony tananyag.

Sok éven keresztül az egyéni konzultációimon számtalan ember találkozott ezzel a technikával, és döbbent meg a hatékonyságán és egyszerűségén. Ezen kíváncsiság és a sok megkeresés hatására, 2015-ben indult el az első tisztánlátó képzésem, amely során a kiváló tananyagot tovább bővítettem a saját tapasztalataimmal, gyakorlatai megfigyeléseimmel. Maga a képzés egy erőteljes önismereti utazás és egy olyan mértékű gyógyulás, amelynek során feldolgozzuk közösen a komfortzónánk szűkös keretét és beleengedjük magunkat egy olyan tudat-térbe, ahol számos információt érünk el a “láthatatlan világból”.

Az egyik fő motivációm ezzel az iskolával az, hogy a láthatatlan világot láthatóvá és természetessé tegyük és hogy a tisztánlátás segítségével könnyebbé és szabadabbá tegyük az életünket. Én másfél év alatt végeztem el ezt az iskolát, ezt a tematikát szűkítettem és próbáltam meg egy olyan struktúrába foglalni, amit könnyedén be tudunk illeszteni a hétköznapokba. Így született meg a 7 hónapos képzés, amelynek mindegyik alkalma egymásra épül, ezért szerencsés, ha mindegyik alkalmon részt tudunk venni.

Alapvető célom ezzel a csoporttal a gyógyulás, nem feltétlenül a „jóslás”, mivel én ebben nem hiszek. A jelenben éppen elegendő választ találunk az aktuális feladatainkkal kapcsolatban és a jövő úgy alakul, ahogyan a jelen pillanatban gyógyulni tudunk. Sokszor, amikor idejekorán összekapcsolódunk bizonyos információkkal, nem tudjuk jól kezelni ezeket a helyzeteket. A tudás valóban hatalom és nem sürgethetjük meg a tapasztalást, ha még nem állunk készen annak megélésére és megértésére. Ezért nekem mindig a jelenen van a fókuszom. Ha anélkül tekintünk a jövőbe, hogy összefüggésbe hoznánk azt a jelennel vagy a múlttal, csak annyit érünk el, hogy csillapítjuk annak a személynek az aggodalmait, akinek az olvasást végezzük, vagy még több félelmet keltünk benne. Minél többet gyakorolunk, annál természetesebben fogjuk használni a tisztánlátó képességünket. Az emberek azért szenvednek különböző fájdalmaktól és gyötrelmektől, mert nem képesek arra, hogy szellemként tekintsenek önmagukra. A kurzus alatt egyre inkább tudatára ébredünk a szellem mivoltunknak, és azoknak a láthatatlan erőknek, amelyek hatással vannak ránk.

 

Mitől lesz valaki tisztánlátó?

A szellemi látásnak több szintje van. Az összes tananyag és hanganyag abban segít, hogy megtaláld magadban ezt a képességet és elő is tudd hozni magadból. Lesznek új dolgok és új összefüggések, lesznek olyanok, amelyeken talán már elgondolkoztál, de az is lehet, hogy teljesen új lesz számodra, amit hallasz. Nem könnyű a tisztánlátást meghatározni. De az biztos, hogy ez a képesség minden egyes emberben látensen benne van.

Amikor az asztrális látásról, asztrális hallásról van szó, akkor a rezgésekre való reagálás képességét értjük ezen, mint közvetítést az emberi tudatba. Az asztrális testben működő ember egyaránt jól hall és lát maga mögött, alatt, fölött minden irányban, anélkül, hogy el kellene fordítania a fejét. Léteznek bizonyos erőközpontok mind az asztrális, mind az éteri testben, amelyeket sorban fel kell ébreszteni a kundalíni által.

A mentális sík látása viszont egészen más, mivel ebben az esetben már nem beszélhetünk úgy külön érzékekről, mint látás és hallás, hanem inkább egy általános érzékről van szó, ami teljesen válaszol az őt elért rezgésekre. Ha bármilyen tárgy az észlelési körébe kerül azt azonnal és teljesen megérti. Vagyis látja, hallja és érzi azt, és mindent tud arról, ami tudható. A mentális síkon, ugyanúgy, mint a fizikai síkon a benyomásokat rezgések közvetítik, amelyek a látott tárgytól a látóig haladnak. Bármelyik ilyen fogékonyság kifejlesztése (ezzel munka van!) akár teljes, akár részleges, a tisztánlátás fogalma alá tartozik. Vagyis egy olyan képesség, amely által látható mindaz, ami a rendes, fizikai látás előtt el van rejtve.

Spontán módon sok embernél a mindennapi életben tapasztalható az asztrális látás, de csak eseti jelleggel. Nincs mögötte tudatosság, nincs mögötte munka, sőt az esetek többségében ez az asztrális látás-bevillanás úgy történik, hogy az éterikus látás tovább alszik. Mert azzal, hogy valaki fel tudja kapcsolni a villanyt a villanykapcsolóval, még nem jelenti azt, hogy tisztában van az elektromosság működésével. Ezért van sok feladat azzal, hogy megismerjük a képességünket és fejleszteni kezdjük azt. Tehát a tanfolyam után még rengeteg dolgod lesz azzal neked is külön, hogy gyakorolj rendszeresen és minél több módon tudd megtapasztalni a képességeidet. Ez egy alapképzés, ez azt jelenti, hogy segítek felfedezni magadban az erőt, a képességet. Rajtad múlik és azon, hogy mennyit gyakorolsz, hogy hova, meddig jutsz el ezen az úton. 

 

Gyakori hiba eltorzítani a látottakat, miközben áthozzuk a tudatba. A torzításmentes csatorna működtetése alapvető és elsődleges egy látó számára. Képzetlen ember esetében ez az erő csak rendszertelenül és részlegesen mutatkozik meg. Előkerülnek és eltűnnek az információk. A képességek a tudatosság nélkül nem irányíthatóak és nem használhatóak akkor és úgy, amikor szükséges. A teljes tisztánlátás birtokában levők között sok köztes állapot létezik. Van olyan eset, amikor a pszichikus természet már érzékeny, de a tudat még nem képes működni abban a részben, abban a rétegben. A fizikai élet sokféle figyelemelterelései közepette könnyű elveszíteni az éberségünket. Amikor az olvasást végezzük, azzal magunkat is gyógyítjuk. Az olvasás során energiát termelünk, megtörjük a rossz beidegződéseket és minden addiginál könnyebben és gyorsabban gyógyítjuk be saját magunk és mások lelki sebeit. Amikor valakinek olvasást csinálunk, akkor saját helyzetünket is tisztábban látjuk, mert automatikusan olyan embereket vonzunk magunkhoz, akik saját sorsunk tükrei.

A kurzus tehát abban is segít, hogy mi magunk egy változáson menjünk keresztül, hiszen a tisztánlátói képességeink fejlesztésével teljesen szokatlan módon mi magunk is erősödhetünk. Ez alatt azt értem, hogy lelki erőt nyerhetünk általa és képesek leszünk uralkodni magunkon. A növekvő belső erőnk és a magabiztosság hatására a tisztánlátói képességeink fejlődése a tanulás egy magasabb formáit nyitja meg előttünk. Könnyebben meg tudjuk különböztetni a fikciót, az igazságtól. A tisztánlátás olyan kreatív energiák és ötletek előcsalogatására is használható, amelyek nagyban segítik a teremtő folyamatokat és a művészi törekvéseket.

 

A tisztánlátás tévútjai
Ne használjuk arra ezt a csodálatos módszert, hogy a spirituális egónkat növeljük, ne használjuk arra, hogy meg akarjuk mondani mindenkinek, hogyan élje az életét. Ne használjuk arra, hogy folyamatosan a jövőt fürkésszük. Legyünk alázatosak és segítőkészek, így sosem apad el az információ és folyamatos marad a kapcsolat az Univerzummal. Rengeteg dolog befolyásolja a jövőnket, ne determináljuk a sorsunkat azzal, hogy az alternatív jövőképekből az adott pillanatban mi tárul fel. Inkább legyünk nyitottak a jelenben és dolgozzunk az adott információkkal, így megnyílunk egy olyan jövőre, amelyben ki tudunk teljesedni. Nem az a kérdés, hogy mi lesz, hanem az, hogy most mit vagyunk hajlandóak megtenni azért, hogy egy jobb jövőben élhessünk.

 

A tananyag tematikája:


📌 A tisztánlátó eszközök elsajátítása
📌 Képek, szimbólumok, üzenetek értelmezése
📌 Kommunikáció és jelenlét a tisztánlátó térben
📌 Csakrák állapotának felmérése
📌 Csakrák témáinak személyre szabott üzenetei

 

Hanganyagok:

📌 Tisztánlátó eszközök külön-külön
📌 Tisztánlátó eszközök egyben
📌 Rövid vizualizációs eszközök

 

Tananyagok pdf-ben:

📌 Holisztikus anatómia jegyzet
📌 Színismeret jegyzet
📌 Tisztánlátó eszközök jegyzet
📌 Alapképzés tananyag jegyzet
📌 Csakraismeret jegyzet
📌 Gyakorló füzet


👉 Fizetési feltételek: e
gy alkalom (általában szombat) 25 000 Ft-ba kerül. Az alkalmak külön nem látogathatóak. Az alkalmak külön is fizethetőek. Az ár magában foglalja az összes tananyagot és cd-t, amit NEM egyszerre, hanem sorban, ahogyan haladunk, úgy fogok odaadni.

👉Az utolsó alkalom dupla hétvége, ennek a díja: 40.000.- HUF. 

👉 Jelentkezéskor az előleg befizetésével (10.000.- Ft) válik biztossá a helyed a csoportban, ami az első hónap díjából levonásra kerül.

👉 Az időpont változtatás jogát fenntartom. Kérd emailben a bővebb tájékoztatót és a tematikát a képzésről.

👉 A programokra előzetes bejelentkezés szükséges. A friss időpontokat keresd az AKTUÁLIS menüben.

 

Előzetes bejelentkezés:
Kammerer Edina Bliss

+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét használtuk.

error: Content is protected !!