KAMMERER EDINA BLISS

Hangfürdő meditációval

Ezek az alkalmak nagyon mély belső utazások, a hangtálak varázslatos rezgése megnyit számunkra olyan térélményeket, amelyek önmagunkhoz visznek közelebb. A hangok rezgése oldja bennünk a blokkokat, ellenállásokat, szeretettel és törődéssel kíséri a gyógyulásunkat. A vezetett meditáció közben segít, hogy minél tudatosabban éljük meg az elengedést, a befogadást, a gyógyulást. Az intuitív hangszerek világa segít, hogy minden egyes alkalom más-más gyógyulást hozzon létre. Ezek nagyon finom rezgéseket közvetítenek. 

A folyamatosan gyorsuló társadalom a “markában tart” bennünket. Nem olyan könnyű a lassulás, a megérkezés. Szinte már hozzászokott a szervezetünk a stresszhez, és ez az állapot kiszolgáltatottá tesz bennünket. A pihenés, a lazulás, a nyugalom már-már luxusnak számít. Pedig ezek óvják igazán az egészségünket. Ezeken a hangfürdőkön igyekszünk a gondolatnélküliség állapotába juttatni, hogy igazán fel tudj töltődni pozitív energiákkal és rezgésekkel. mind-mind a maga egyedi frekvenciáján keresztül biztonságosan kísér, mert a hangok szelíden és lágyan gyógyítják az érzelmi fájdalomtestünket. A rezgésterápia azon alapul, hogy a test energiamezejében keletkező zavarokat vibráció segítségével harmonizálhatjuk. Minden emberi testnek van egy alapvető rezgése, s ha rá tudunk hangolódni erre a rezgésre, könnyebben érjük el az egészséges pszichét, s ezen keresztül az egészséges testet.

 

Milyen hangszerek által gyógyulhatunk a hangfürdőkön?
Milyen hatásai vannak az intuitív hangszereknek?

 

💎 A chau gong a földelésben segít a leginkább. Amikor problémánk adódik azzal, hogy a spirituális bölcsességeket a hétköznapokban is éljük, vagy nehezen manifesztáljuk a vágyainkat, akkor ez a rezgés segít abban, hogy megtaláljuk magunkban a hidat a spirituális és anyagi világ között. Abban támogat, hogy együtt tudjuk megélni a hétköznapokat és a lelkünk útját, hogy tudjunk szívből élni. A chau gong varázslata, hogy lehorganyozza a tudatunkban a szellemi gyökereinket, általa képesek leszünk felfényesíteni a családból hozott mintáinkat, hogy ezentúl fénygyökereinken keresztül tudjunk stabilan a középpontunkban megmaradni. Transzcendens élményeket ajándékoz nekünk.

A chau gong — más néven Tam-Tam gong — középen vékonyabb, visszahajló pereménél vastagabb anyagból készült, így vibrációja középre koncentrálódik. A peremnél az alaphangot addig tartja, amíg minden felharmonikus hang el nem halkul, s már csak a legmélyebb alaphang hallható. Erőteljes, lenyűgöző, transzcendens zenei hatást élhetünk meg általa.

A gongok gyógyító hatására vonatkozó ősi tanításokat a következőképpen lehet röviden összefoglalni: az egészség feltétele, hogy a szervezet rezgései harmonikusak legyenek. A gong hangját univerzális vibrációként, spirituális rezonanciaként definiálták, kozmikus energiaként, mely lecsendesíti és megtisztítja az elmét, s így az képes lesz kommunikálni az univerzális tudattal. A gong rezonanciáját a szférák zenéjének, hangját a bolygók rezonanciájának pompás mintázataként írták le. Ismeretük szerint a gong felhangjainak széles spektruma harmonizáló hatású, a fizikai testre gyakorolt jótékony hatásán túl inspirálja a lelket és a szellemet is. A test energiaközpontjaira gyakorolt hatásán keresztül tisztítja az aurát. Spontán formája a gyógyulásnak. A gong hangjaiban fürödve rövid idő alatt megnyugodhatunk, megszabadulhatunk a stressztől, az izomtónus feszültsége oldódik, a légzés szabályossá válik, a test hőmérséklete alacsonyabb lesz, megszűnik a káosz, a negativitás, az ellenállás. Minden mentális erőfeszítés, erőlködés nélkül elvezetődünk a meditáció állapotába – a gong „dolgozik” helyettünk.   A hangok áradásával együtt sokan átélik az érzelmek áradását is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a gongot megütve a legnagyszerűbb rezonancia keletkezése élhető át, mely átjárja a testet és a lelket, hatására az emberek mentálisan kiegyensúlyozottabbá válnak. Sok ember beszámol a gong fájdalomcsillapító hatásáról is. Ezt a tényt kutatási eredmények is alátámasztják, ugyanis a 110 Hz-es rezgés eredményesen csillapítja a fájdalmakat.

 


💎A kristály hangtálak
különböző csakrákra vannak hangolva, ezek egy egészen különleges vibráción keresztül, spirálos mozgással hatnak ránk. A feszültségeket, akadályokat, érzelmi sebeket oldják, és abban támogatnak, hogy beinduljon bennünk az öngyógyító folyamat. Ez a lágy rezgés az érzelmeinken keresztül szólít meg, és fokozatosan vezet ki azokból a helyzetekből, amelyekbe beleragadtunk érzelmileg. Ha vannak a múltban letapadt energiáink, segít felszabadítani azokat. Az éteri energiákat horganyozza le a testben.

Már az ókori Egyiptomban is alkalmazták a kristály hangtálakat különböző beavatásokra, szertartásokra, gyógyítás, hangolás céljából. Több ezer éve gyógyítanak már hangokkal, felismerve azt, hogy a világon minden rezgésből áll, akárcsak mi, emberek. A test körül elhelyezett, tálakból előhívott rezgések bejutnak a testünkbe és mivel testünknek több mint 70%-a víz, ezek akár vízbe dobott kavics keltette hullámok koncentrikus körökben áramlanak végig bennünk, megmozgatva, felébresztve, regenerálva testünk minden egyes sejtjét. A kristály hangtálak által kibocsátott rezgések a nyugalom a biztonság érzését váltják ki bennünk, előhívva a sejt emlékezést és az ősi bizalmat. Hatékony tanulást, gyorsabb gyógyulást, kreativitást, erősebb koncentráltságot, spirituálisan magasabb megértéshez, fejlettséghez vezet. A kristály hangtálak hangrezgései, különös módon juttatják el az információt hozzánk. Emellett oldják a nehéz fizikai, érzelmi, mentális blokkokat. Segítenek abban, hogy az ember megszabaduljon azoktól a problémáktól, amelyet a mindennapi stressz, gondok, félelmek okoznak.

A kristálytálak által keltett rezgések segítenek a belső békét, harmóniát, egyensúlyt megtapasztalni. A szervezet öngyógyító mechanizmusát felerősíteni. Feltöltik, kicserélik az elhasználódott energiát. Segít a hétköznapokban, a meditációkban. Eredményesen alkalmazhatóak hát, derék, gerinc, mozgási-szervi panaszoknál, sejtregeneráló, DNS regeneráló hatásúak. Lelki eredetű szorongások, félelmek leküzdésében segít: problémák, hiperaktivitás, viselkedési zavarok, tanulási nehézségek esetén egyensúlyt, megtapasztalhatjuk a lelki békénket, megőrizzük a belső harmóniánkat. A kristály hangtálak csodálatosan finoman szőtt hangfátyolt képeznek, tökéletes, lenyűgöző egységben szólnak. Bármelyik kristály hangtálat szólaltatjuk is meg, a csodálat érzése tölt el bennünket, szinte mágikus erejű. 

A tálak anyaga szilícium kvarc. A kiváló minőségű alapanyagból, speciális eljárással kifejezetten terápiás célra készített hangtálak rezonanciája erőteljes, hangjuk éteri tisztaságú. Rendszeres használat után képes beindítani és támogatni a szervezet öngyógyító folyamatait. A kristály hangtálak felhang nélkül szólalnak meg és szépen egyenletesen csengenek le, elsimítva bennünk a felgyülemlett feszültséget. 

 

 

💎 Az esőcsináló maga az áramlás. Ringató, megérintő, megengedő. Odaadja nekünk a legcsodálatosabb kincset: a megengedést. Gyakran vágyunk valamire az életünkben, mégis tudatalatt sokszor félünk megkapni, valóra váltani. Az esőcsináló áramlása összefésüli a vágyainkat és az utunkat, egymásba mossa a sorsfeladatunkat és a kihívásainkat. Felerősíti a szinkronisztikus események megjelenését és elősegíti, hogy továbbra is az áramlás részei maradjunk.

Az esőcsináló egy feltehetőleg dél-amerikai eredetű idiofon hangszer. A cső hosszú, üreges, és apróságokkal (gyöngy, bab, kavicsok) van töltve. A belsejében spirálisan, csigalépcsőszerűen pálcikák vannak elhelyezve. Ha a botot fejtetőre állítjuk, a gyöngyök lassan lecsorognak a cső aljára, de közben meg-megpattannak a pálcikákon, ezzel előidézve a zivatarra emlékeztető neszeket. Az esőbot egy olyan eszköz, ami egy gyönyörű atmoszférát teremtő hangot ad. Az általános feltételezés szerint az esőbotot Dél-Amerikában a chilei bennszülöttek találták ki, és hittek abban, hogy ha játszanak rajta, eső érkezik. Az eső a víz elemmel áll kapcsolatban, s így az érzelmeinket segíti harmóniába rendezni. 

 

 

💎A Tibeti hangtálak zengetése során leginkább az om rezgést szólaltatjuk meg. Az om rezgése sokak szerint az univerzum legmélyebben értelmezett, legmegnyugtatóbb hangja. Az Om hangtálak hangolása Cis. Alaphangjuknak köszönhetően ezek a hangtálak már rövid időn belül mélyen relaxált állapotba hozhatnak. Úgy tartják, ez a frekvencia összekapcsolja az embert a földdel, rezgései megtisztítják a finom energiacsatornákat, energiája hozzásegít magunk mélyebb megértéséhez. Nyugtató, kiegyensúlyozó hatása miatt hangterápiában méltán az egyik legnépszerűbb frekvencia. A kisebb átmérőjű tálakkal legfőképp a fejet és a felsőtestet kezeljük. 

Energetikai szempontból a hangtálak működését kétféleképpen kell elképzelnünk: egyrészt fölfelé, a tál nyitott irányába tolja, alul pedig vákuumot létrehozva szívja az életenergiát, ezáltal a testben megtalálható durva és finom energiákat szinte átmossa, kicseréli, feltölti, erőteljes energiacsere-folyamatot indít el. Bizonyos durva energiákat, amelyeket a gondolat által teremtett negatív tudattartalmak keltenek nehezen tudunk feldolgozni tudati szinten. 

 

💎 Koronacsakra hangtál
Ennek a tálnak a rezgése a koronacsakrára van hatással, a tiszta földöntúli tudat, a felettes én megszólításában segít, a hang, ami közelebb visz az önmegvalósításhoz. Hatása van az agyra, a tobozmirigyre, a tanulási problémák leküzdésére, a központi idegrendszer felsőbbrendű feladataira, a szellemi világ felé nyíló kapcsolat könnyítésére. Színe a vakítóan tiszta és hófehér, mely magába olvasztja a szivárvány összes árnyalatát, egy éteri csengés, ami túlér ezen az anyagi világon.

 

 

💎 Homlokcsakra hangtál
Ennek a tálnak a rezgése a homlokcsakrára van hatással, a felébredt tiszta én, a megnyíló harmadik szem, a belső látás és intuíció segítésére szolgál. Az agy, homlok, központi idegrendszer problémái, hangulati zavarok és a depresszió leküzdése során számíthatunk erre az energiára. A látási zavarok megelőzése során is sikeres lehet. Színe a tiszta indigó, ibolyakék, ez a hatodik érzék, ez a hang, ami már egy minőségében más világra mutat.

 

 

💎 Torokcsakra hangtál
Ennek a tálnak a rezgése a tiszta beszédre, a torokcsakrára van hatással, mely összeköti a gondolatot a szavainkkal, a sikeresebb kommunikációt és az önérvényesítés képességét javíthatja. Az érzelmeink és a lelki folyamatok ellenőrzése a legfőbb cél. Pajzsmirigy, gége, hangszálak, torok, fül harmonizálására javasolható. A gyenge beszédképesség, szégyellősség leküzdése során a tál hangja segítség lehet. Tiszta kék éteri férfi elem ereje zendül meg benne.

 

 

 

💎 Szívcsakra hangtál
Ennek a tálnak a rezgése a határtalan szeretetet és életörömet segít megélni, összekapcsol minden érző lénnyel, csökkentheti a csüggedést, a magányt. A megbocsátás a részvét és az együttérzés semmivel össze nem hasonlítható élményében segíthet: így a mellkasi problémák, a tüdő és a véráramlás javítás területen hozhat jó eredményt. Tiszta zöld, a nőies levegő elem ereje zendül meg benne.

 

 

💎 Napfonat csakra hangtál
Ennek a hangtálnak a rezgése a köldökcsakrára, más néven a Napfonat csakrára van a legjobb hatással. Az életerő kiegyensúlyozása, az én stabilitása, a becsvágy és az akaratosság arányos megélésére, a befogadás segítésére javasolható. Az emésztési zavarok kezelésére is használják, máj, vastagbél, gyomorproblémák esetén, vagy túlérzékenység hatásának csökkentésére. Tiszta sárga, a férfias tűz elem erejét zengi.

 

 

💎 Szakrális csakra hangtál
Ennek a hangtálnak a rezgése a szakrális csakrára hat a legkedvezőbben. Az önmagán alapuló, a fejlődésre és társas életre késztető erő kibontakozását segítheti vele. A nemi élet harmonizálására, a termékenység, a nyirokrendszer, húgyrendszer és a vágy szabályozásához használjuk ezt a 7 nemes fém hangtálat. Szellemi síkon az első nagy lépés, az odaadás, vonzódás. Az élénk és kreatív narancs szín, a női víz elem erejét zengi.

 

💎 Gyökércsakra hangtál
Ennek a hangtálnak a rezgése a gyökércsakrára hat a legnagyobb erővel. Az ősbizalom, a túlélés, a stabilitás, a korábbi életek karmájának tisztítása során hasznos. Engedje átáramlani a hang erejét, fogadja be mélyena testébe, és a mélypiros szín, a föld elem erejét tapasztalja meg általa. A 7 nemes fém rezgése az életfa gyökeréig, a csontokig, fogainkig a stabil testtudatig juthat el.

 

 

💎A kristály piramis ötvözi a piramisok és a kristályok különleges hatásait. Az ókorban is előszeretettel alkalmazott alakzat segít megteremteni a harmóniát a környezetben és önmagunkban egyaránt. A kristály felerősíti a piramis energiatovábbító képességét, így egyedülálló rendszert képez. Már az ókorban felismerték, hogy ezek a mértani alakzatok képesek hasznosítani a Föld mágneses erejét. Hogy miben rejlik ez a képesség? A sivatagban található építmények északi tájolásukkal befogadják a Föld mágneses energiáját, majd ezeket lencse módjára kiterjesztik a környezetükben. A különleges csiszolású kristály a piramissal kombinálva felerősíti annak hatását és együttes erővel képesek feltölteni az élő szervezeteket és irányítani azok energiaáramlását. A piramis kristály 52 fokos szöget zár be, amely az energiák befogadásáért felelős.

A piramisok szakrális geometriájának és energiarendszerének nagy irodalma van, rejtélyeinek köszönhetően máig népszerű kutatási terület. A tiszta alakzatokat, geometriai formákat, szakrális arányokat, matematikai szabályokat tükröző szakrális geometriát az ókoriak Isten nyelvének tartották, melyen keresztül megmutatkozik az ember számára az Univerzum valós természete. Úgy tartották a régiek, hogy a piramisok az erő természetes generátora és akkumulátorai, az életben megnyilvánuló Isteni erőt aktiválják. Nézetük szerint a legnagyobb erőhatás a középpontjukban és alattuk tapasztalható. A kirstály piramisok nemrégiben felfedezett csodálatos hangú hangterápiás eszközök. A kvarckristályok sajátos tulajdonságainak és a piramisok szakrális geometriájának az ötvözetei. Anyaguk a legtisztább, optikailag is tiszta kvarckristály. Szinte angyali, transzcendentális szépségű hangjuk több hang kombinációjának ötvözete.  Mindegyik kristály piramis hangja egyedi. Tapasztalatok szerint a kristály piramisok nagy átalakító erővel rendelkeznek. A kiegyensúlyozatlan vibrációs mintákat kiegyensúlyozhatják. A kiegyensúlyozó hatás mellett mindennek megemelhetik a rezgésszámát is, például tárgyaknak, élelmiszereknek, tereknek. A már elkezdődött, más eljárással elindított gyógyulási folyamatokat gyorsíthatják.

 

💎Kézi chime finom, lágy, csilingelő hangja miatt szívesen alkalmazott hangszer az egyéni hangterápiás kezeléseknél és csoportos meditációs, relaxációs hangterápiás programoknál is. Végtelen mennyiségű különböző frekvenciának is felfogható. Egy összetett hang komponensei az alaprezgés és annak felhangjai vagy harmóniái, melyek megadják az adott hangmagasság hangszínét. A hangszín az, amelynek segítségével meg tudjuk különböztetni mondjuk egy fuvola hangját egy hegedűétől, vagy két barátunk beszédét. Az alapfrekvencia általában jóval hangosabb és erőteljesebb, mint annak harmóniái. Ezeket a felhangokat lehet sokkal hallhatóbbá tenni ezzel a hangszerekkel. A hangfürdőn a nyugati kiegyenlített hangolású hangszerek muzsikája helyett a természet valódi hangjaira, a 16. század előtt használt tiszta harmóniájára figyelhetünk, amelyet ezek a hangterápiás eszközök tesznek elérhetővé számunkra. 

 

💎 Tingsha: két kisméretű, ám vastag öntött kis cintányér bőrszíjjal összekötve. A cintányérok anyaga bronz vagy 7 fém. Összeütve őket csodásan egyedülálló, a tingshára jellemző magas hangot adnak. Gyakran díszítik a tibeti 8 szerencsejellel, vagy mantrával, legtöbbször az Om Mani Padme Hung felirattal, így a hangszer mély, spirituális jellegét erősítik. tibeti tingsha a meditáció, a buddhista szertartás, a hangfürdő, a hangmasszázs, a tértisztítás, a hanggyógyászat eszköze, gyakran együtt használják hangtálakkal, gongokkal. A buddhista szertartásokon a “csend megszólítására” a tér tisztítására és a meditáció elérésének segítésére használják. A tingsha használata egy hagyományos terápiás módszer, amely a mentális stressz enyhítésére és a gyógyulás elérésére való.  A természetes energiaáramlás elősegítésére használjuk. A jobb és a bal agyfélteke harmonizálására szolgál, illetve minden páros szerv, pl. szem, fül, vese, tüdő, stb.  kiegyensúlyozására. Figyelem és koncentrációzavar esetén a mélyebb tudatosság elérésére javasolt. Légzési nehézségekre, depresszióra, egyes fájdalmak csökkentésére, illetve a bizalom hiányára és a nyugtalanság leküzdésére. megkönnyebbülést hoz a tibeti tingsha hangja.

 

💎 A sámándob hangja az agyhullámokra hat, és azokon keresztül hozza létre a révült tudatállapotot. Az agykutatásban az agy által működése közben kibocsátott elektromágneses hullámokat hullámhosszuk szerint négy kategóriára szokták osztani:

🔶 Béta (12-38 Hz): Ez az “éber”, hétköznapi tevékenységekkel elfoglalt agyműködésre jellemző hullámhossz. Ez magában foglalja az úgynevezett “harcolj vagy menekülj” üzemmódot, ami egy nagyon megfeszített készenléti állapot, vagy például ha valakit sokoldalú impulzusok érnek mondjuk egy vita, beszélgetés közben, vagy akár egyedül, amikor egy vagy több, bonyolult feladat megoldására koncentrál, mely lefoglalja analitikus kapacitását.

🔶 Alfa (8-12 Hz): Ellazult, de mégis aktív elmeállapotot tükröző agyhullámok, melyek hosszabbak, lassúbbak, mint a béta-hullámok. Például amikor lazítunk, beszélgetünk a “semmiről”, vagy egy koncentrációt igénylő feladat után pihenünk.

🔶 Théta (3-8 Hz): Ez a “robotpilóta”-üzemmód, mint például amikor hétköznapi, odafigyelést nem igénylő rutinfeladatokat végzünk automatikusan, de közben valami másra gondolunk, fantáziálunk, álmodozunk, tervezünk, “teremtünk”. Vagy például amikor egy megszokott útvonalon vezetünk auóval, de közben teljesen máson gondolkodunk.

🔶 Delta (0.5-3 Hz): Ez a leghosszabb, leglassúbb agyhullám, mélyalvás vagy álmodás közben jellemző az agyra. Az REM (Rapid Eye Movement – álmodó alvás ellemzője) alvási szakaszban az agy a delta és tháta állapotok között mozog, attól függően, hogy mennyire éli bele magát az álomba.

🔶 Gamma (38-42 Hz): Ezt a legvégére tettem, bár frekvenciában a legelső helyre kellett volna tenni. Ez az agynak azt az állapotát jellemzi, amikor egyszerre több helyszínen zajlik benne idegi aktivitás, és mintegy “holografikusan” működik. A gamma-agyhullámok aktiválódásához ugyanúgy elcsendesedett elmére (bal agyféltekére) van szükség, és ennek a tartománynak az aktiválódását is megfigyelték a sámáni transz állapotában. A kutatások szerint a gamma-hullámok frekvenciája meghaladja a neuronok ingerület-átviteli sebességét, tehát a jelenségnek nem létezik tudományos magyarázata. Ugyanakkor a kutatások szerint akkor mértek gamma agyhullám-aktivitást, amikor a vizsgált személy az univerzális szeretetet, a magasabb erényeket és a kiterjesztett tudatállapotot, megvilágosodás-élményt tapasztalta meg. A gamma-agyhullámok is inkább a vizuális szimbólumok megjelenését segítik elő, mintsem a hang-vagy beszéd-élmények átélését. A Szellemvilág ugyanis nem mondatokban, hanem holografikus képekben (“csomagokban”) kommunikál.

A hagyományos jógikus vagy buddista meditációs technikák a delta-állapotot célozzák meg, míg a sámánutazás során az agy théta-állapotban van. Ezt az állapotot az ütemes dobolás váltja ki az agyban. A Stanford Egyetem egyik kutatásában megállapították, hogy a másodpercenkénti 4-4.5 dobütéses frekvencia (percenként 240-290 ütés) átmenetileg a théta-állapot felé tolja az agyműködést. Más kutatások, sámán-gyakorlók valamivel lassúbb, 220-240 BPM ütemtartományt szoktak megadni a sámánutazáshoz. A 240 BPM egyenlő 4 Hz-el, vagyis a Théta tartománynak megfelelő dobütem 3-8 Hz a 180 és 480 BPM közé kell, hogy essen. Ez eléggé tág tartomány, hiszen másodpercenként 3, illetve 8 dobütést jelent.

Ezt az állapotot többféle dolog is jellemzi: az alvás és ébrenlét közötti határmezsgye, a kreativitás, fantázia, ihlet és inspiráció tartománya, valamint a jobb és bal agyfélteke közötti átmeneti (mondhatni középső) tudati állapot. A bal (racionális) agyfélteke aktivitása háttérbe szorul, de azért jelen van, hiszen az utazásban megélteket meg kell jegyeznünk és figyelmesen be kell fogadnunk, de nem jó, ha közben elkezdjük analizálni és logikai következtetésekre ugrani. A bal agyféltekét annyira el kell csendesíteni, hogy a jobb (intuitív) agyfélteke előtérbe tudjon kerülni, és a racionalitáson túllépve kapcsolódni tudjon a Szellemvilághoz, és részt tudjon venni az ott térténő dolgokban. Egy korábbi példával élve, amikor a szabad és a kötött lélekről volt szó, a szabad lélek a jobb agyféltekés üzemmód, míg a kötött lélek a bal.

A bal agyfélteke hajlamos aktiválni az önkorlátozó hiedelmeinket, és mindent, ami a sámánutazásban történik, a saját képzeletünk szüleményeként interpretál. A sámáni kultúrákban azonban a Szellemvilágot a megfigyelőtől függetlenül létező, és vele adott esetben kommunikáló valóságnak tekintik. A kommunikáció nyelve, szimbolikája mindig igazodik a megfigyelő (utazó) mentális lenyomataihoz és metafizikai jelrendszeréhez, ezért mondhatjuk, hogy az utazást “közösen” teremtjük meg a szellemvilággal. Mégis, a sámán-gyakorló egy bizonyos céllal utazik, és sok gyakorlás során megtanulja elválasztani a saját elméje szüleményeit a Szellemvilág valóságos közléseitől.

 

💎 Ősmorajlás shaker egy különleges meditációs hangszer. különlegesség. Tibeti kolostorok szerzeteseinek kántálására emlékeztető mély, morajló, visszhangzó hang. A természetben keletkező morajló hangok utánzására is alkalmas, például távoli égzengés, távoli vulkánkitörés, barlangok visszhangja. Így a természet erejével, s a bennünk lévő elementáris erővel kapcsol össze. Amikor elfojtjuk magunkat, vagy kevesebbnek mutatjuk magunkat, akkor megszakítjuk magunkban az erő áramlását. Az ősmorajlás shaker felerősíti bennünk azt a hatalmasságot, akik a lelkünk okán vagyunk. Hiszek benne, hogy ez az egyik legfontosabb küldetésünk, hogy merjünk kapcsolódni ezzel az erővel. 

 

💎 A Koshi harang egy Kabir művésznevű kortárs hangszerkészítő fejlesztése, amely tulajdonképpen az általa korábban készített Shanti harangok újragondolása. A harangokban ezüsttel forrasztott felhangolt rudak rezgései hozzák létre a harmonikus dallamsorozatokat. A harangok a tűz, a víz, a levegő és a föld elemek szimbolikus rezgésvilágát idézik meg megszólalásukkor. A hangmeditáció egy integrált megközelítés, amely ötvözi az ősi ceremóniák, a keleti légzéstechnikák, és a nyugati vizualizációs gyakorlatok előnyeit az élő zene gyógyító hatásával. Lehetővé teszi a résztvevő számára csapongó gondolatairól való lekapcsolódást és egy transzcendentális állapotba történő elmélyedést. Ebben az állapotban könnyebben elérhető a leválás többé már nem kívánatos szokásainkról és megerősíthetőek a pozitív mentális változások. A pontos hangolás tiszta hangok játékát hozza létre, amely gazdag felhangokban. A rövidebb akkordok felhangjai fokozatosan uralkodnak és alapokká válnak, így körkörös hangtartományt képeznek.

 

A hangfürdő és meditáció egy varázslat, egy belső élmény, amelyben mindig más témára hangolódva fedezünk fel új ösvényeket, lelkünk legmélyebb rétegeibe láthatunk bele. Önmagunkat tapasztaljuk meg máshogyan.

Ez egy olyan intuitív élmény, amely összekapcsol bennünket igaz ÖNVALÓNKKAL, amely nagyon mélyen belehelyez bennünket a testünkbe, miközben utazunk a láthatatlan világok kapuin át. Ez az élmény egy belső forrást hoz létre bennünk, amely segít abban, hogy később is meg tudjuk őrizni ezt a lelki békét, ezt a kiegyensúlyozott állapotot. Azok a frekvenciák, amelyekre megnyílunk ezeken az alkalmakon, láthatatlanul összerendezik a világunkat körülöttünk, egymásba simítja az éteri tervünket, a blue printet, a megélt valóságunkkal. Ez egy puha és lágy utazás, nincs benne intenzív blokkoldás, nem hozunk létre tudatosan olyan élményeket, amelyek felülírják a programjainkat. Sokkal inkább az történik, hogy elsimítjuk a feszültségeket, és elrendezzük azokat a dolgokat, amelyek zavarnak bennünket.


Az elménk kikapcsol, és nem akarja kontrollálni a gyógyulást, nem akarja irányítani, terelni valamerre a dolgokat. Így a lélek könnyen és hatékonyan tud “dolgozni”, teremteni és a vonzás fókuszába állítani olyasmit, amit igazából meg akar tapasztalni. Ezért érdemes egy ilyen alkalmon részt venni, hogy hagyjuk a lelket teremteni, varázsolni.


👉 A programokra előzetes bejelentkezés szükséges. A firss időpontokat keresd az AKTUÁLIS menüben.

Előzetes bejelentkezés:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét használtuk.

error: Content is protected !!