KAMMERER EDINA BLISS

Engedd el! Elvonulás a szabadságért

Ez az elvonulás arról szól, hogyan tudsz megbirkózni a félelemmel. Ahhoz, hogy felszabadulhass, el kell nyerned azt az áldást, amelyet a félelem adhat neked. Talán ismered Jákob és az angyal történetét.

Jákob egyedül vándorolt és amikor leszállt a sötétség, megállt, hogy elkészítse a vacsoráját, majd aludjon, amíg újra fel nem kel a nap. A hely elég biztonságosnak tűnt, de mégsem volt az. Az éjszaka kellős közepén arra riadt fel, hogy izmos karok ragadják meg és szegezik a földhöz. Olyan sötét volt, hogy nem látta a támadóját, csak az erejét érezte. Jákob maga is erős ember volt és mindent beleadott, hogy kiszabaduljon az ellenfél szorításából, de a támadóban emberére akadt és nem bírt vele. A földön birkóztak egymásba kapaszkodva, hemperegve egész éjjel. Amikor végre pirkadni kezdett és véget ért az éjszaka, Jákob meglátta, hogy egy angyallal birkózott. Az angyal ekkor engedett Jákob szorításán és megpróbált felemelkedni, de Jákob nem engedte el.
– Bocsáss el engem – kérte az angyal Jákobot -, mert eljött a hajnal. Jákob azonban továbbra is szorosan fogta.
– Nem bocsátlak el téged, míg meg nem áldasz engemet – mondta neki.

Az angyal próbált kiszabadulni, de Jákob szorosan tartotta. És akkor az angyal áldását adta rá. Gondold csak végig: Jákob egész éjszaka azon küzdött, hogy kiszabaduljon. Miért nem engedte el az angyalt és menekült el? Én korábban ezt tettem volna. És hogyan lehetséges, hogy valaki nem tud megkülönböztetni egy angyalt az ellenségtől? És talán, ami még ennél is rejtélyesebb, hogyan áldhat meg az ellenség?

 

Aztán sok évvel később rájöttem, hogy az angyal áldása szabadította fel őt. Sokunk családi “öröksége” a tudatalattiban gyökerezik: “akkor vagyunk biztonságban, ha félünk”. Ez egy megtanult működés. Megtanultuk, hogy hogyan féljünk. De azt nem tanultuk meg, hogyan engedjük el azt, amitől félünk. Ezen az elvonuláson azért fogunk dolgozni, hogy a félelemeinket el tudjuk engedni, hogy fel tudjunk szabadulni. A bátorság nem a félelem ellentettje. A félelem ellentettje az öröm. Az örömkapacitásunk az élettel való fenntartás nélküli kapcsolat folyománya, abból ered, hogy hajlandóak vagyunk szembenézni azzal, ami jön, akármi legyen is az. Nyíltság, ami túlvisz az élet irányítására irányuló vágyon és eljuttat az élet ünneplésének képességéhez.

Az elengedés sokunk számára kihívás, mert nem tanultuk meg, hogyan kell csinálni. Ezen az elvonuláson szeretnék eszközöket adni a kezedbe és megmutatni, nekem hogyan sikerül ez a folyamat.

A program:


🌀 Elsajátítunk védelmi technikákat, eszközöket
🌀 Gondolatébresztő beszélgetésben áthangoljuk a mentális síkot az elengedés témakörében
🌀 Az OH kártya segítségével megnézzük, hogy melyik csakrában milyen elakadásunk van, mi élvez prioritást az elengedésben
🌀 Egy félelembeavatásban megnézzük (meditáció), hogy milyen gyökerei vannak az elengedés hiányának
🌀 Egy csendes zarándoklatban fel a hegyre megfigyeljük hogyan dolgozik bennünk az elengedés
🌀 Jógagyakorlatokkal és légzőgyakorlatokkal mélyítjük az elengedést magunkban
🌀 Különböző elengedés technikákkal támogatjuk a belső folyamatainkat
🌀 Csakra áthangolást végzünk, hogy erősebbek és ellenállóbbak legyünk

 

👉 Előzetes bejelentkezés szükséges a programra. Kérd email-ben a részletes tájékoztatót.
👉 Az elvonulás ára: 55 000 HUF (Az ár a szállást és a programokat tartalmazza, az étkezést nem)
👉 Az elvonulás helyszíne: Dunabogdány, Panzió (Itt lehetőség van főzni, ételt melegíteni, minden szobában van saját hűtő, a konyhában van egy nagyobb közös hűtő)
👉 Az elvonulásra a helyedet az előleg 15 000 HUF befizetésével tudod biztosítani. Az elhelyezés két ágyas szobákban történik.

Az elvonulásra előzetes bejelentkezés szükséges. Az AKTUÁLIS menüben keresd a friss időpontokat.

 

Előzetes bejelentkezés:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikket a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeivel illusztráltuk.

error: Content is protected !!