KAMMERER EDINA BLISS

Spirituális utazás: Bosznia

Szeretettel várunk egy közös spirituális utazásra Medugrojéba, Bosznia szívébe. Medugroje különleges erőtere egy varázslatos fénypont, mely a Mária energián keresztül hívja a gyógyulni vágyókat. A béke és kegyelem kódjait horgonyozza le lelkünkben, s észrevétlenül, fájdalom nélkül nyitja meg szívünket, s a lélek azonnal gyógyulni kezd.

Évek óta viszek ide csoportokat és egyénileg is gyakran jövök ide gyógyulni és töltődni. Medugorje egy nagyon különleges hely, ahol szinte tapintható egy hatalmasabb jelenlét, ami észrevétlenül emeli a rezgésünket. 

 

Az utazásunk első állomása Visoko-ba vezet, ahol egy piramis alatti labirintust látogatunk meg. Egy idegenvezető segítségével bejárjuk ezt a helyet, aki nagyon sok érdekességet mesél majd nekünk a felfedezésekről. Azért állunk meg ezen a helyszínen, mert egy olyan civilizáció hagyta itt a nyomait, amelyről nagyon keveset tudunk. A labirintus mélyén egy olyan elipszis alakú kőtábla található, ami folyamatosan rezgéseket bocsát ki. Sokan járnak ide azért, hogy a fizikai tüneteikből felgyógyuljanak. A fentről, az égi szférákból jövő kommunikáció fontos szerepet játszik a növekedésünkben. Emiatt kezdjük itt az utazásunkat.

 

Innen indulunk tovább Medugorjéba, ahol két napot fogunk eltölteni. Itt kezdődik a valódi zarándoklat. A Krizevac hegyen a Krisztustudatosság energiája fog vezetni bennünket. Az “odaút” spirituális jelentősége egy zarándoklatban, hogy felismerjük, hogyan tudunk áthaladni egy kihíváson. A természeti hely varázsa összekapcsol bennünket a láthatón túli valóság felfedezésével, és a 14 stáció, mint 14 állomás kibontja az üzeneteit számunkra. Ez az utazás egy transzformáció, mely önmagunkhoz visz közelebb, utat mutat, hogy milyen ismétlődő mintázatok, milyen belső hitrendszerek akadályozzák meg azt, hogy boldogok legyünk.

Ezek az utazások bár külső utakon történnek, mégis befelé vezetnek. A belső szentély felé indulunk el, s így összekapcsolódunk a misztériummal, a csodával. Mindig figyelünk befelé, az utazás része a csendmeditáció, amikor szavak nélkül megyünk végig egy kiválasztott úton, hogy minél tudatosabbá váljunk a világ rezdüléseire, üzeneteire. Ez a belső kommunikációt erősíti saját magunkkal. 

Medugorjéban a második nap délelőttjén a Jelenések hegyére kirándulunk el, ahol a Mária energiával lehet kapcsolódni. Ez a kegyelem és a béke helyszíne. A zarándoklat egy belső felajánlkozás, amelyben felemeljük szívünket és megnyitjuk magunkat a gyógyulásnak. Puha, áramló, földelt változással hívjuk az élményeket. Csodálatos élmény átadni magunkat ennek a különleges vibrációnak.

Délután ellátogatunk Mostarba, ahol az óvárosban sétálunk egyet, és megnézzük azt az ikonikus hidat, amelyet a háborúban leromboltak, s amelyet nemzeti összefogással 2004-ben újjá építettek. 2005 óta a világörökség része. Ez a híd szimbolikusan abban segít nekünk, hogy át tudjunk kelni a nehézségeken. Ezzel a tudatossággal fogjuk megközelíteni. Meg kell tanulnunk hidakat építeni magunktól másokig.

 

A spirituális utazásunk utolsó állomása ismét Visoko lesz, ahol összefésüljük azokat az élményeket, amelyek értek bennünket. Itt egy éjszakát megpihenünk, mielőtt hazaindulunk Magyarországra. 

Ezt a különleges utazást barátnőmmel Nagy Annamáriával szervezzük közösen. Ha téged is megérintett ez az írás, illetve a helyszínek, várunk Téged is!

 

R É S Z L E T E K

🔺 Az utazás időpontja: szeptember 17. – 22.
➡ Útvonal: Visoko – Medugorje – Visoko

🔺 Az utazás ára: 250.000.- Ft. Ez magában foglalja a helyszíneken a szállást, az autóbérlést, az üzemanyagot, autópálya díjakat, a helyszíneken a belépőt, de nem tartalmazza az étkezéseket. Ezt mindenkinek magának kell majd megoldnaia egyénileg.

🔺 Barátnőm Nagy Annamária segít az utazással kapcsolatban. Vele az ancsamari@yahoo.com emaill címen keresztül tudod felvenni a kapcsolatot.

🔺 Arra kérünk, hogy ne nagy bőrönddel gyere, csak egy cabin bag-gel, hogy kényelmesen tudjunk utazni. Túracipőt mindenképp hozz magaddal, mert az egyik helyszínen szükség lesz rá. 

🔺Az utazásra a barátnőmnél, Nagy Annamáriánál lehet majd jelentkezni. A technikai információkkal kapcsolatban minden segítséget megad, én pedig szívesen válaszolok a programmal kapcsolatos kérdésekre. Minden résztvevőt időben fogunk tájékoztatni arról, hogy mit érdemes hozni, mivel kell készülni.

🔺A részvételt az első részlet – 50ezer Ft – befizetésével tudod biztosítani. A fennmaradó összeget, ha könnyebb úgy számodra, két részletben kell majd elutalni. Jelentkezéskor minden további részletet megadunk.

Remélem Veled is találkozunk ezen a csodás utazáson!
Szeretettel: Edina és Ancsa🌺

 

Bővebb információ:
Kammerer Edina Bliss
edina.kammerer@gmail.com
+36 20 399 7177

A cikket saját fotókkal és szerzői joggal ellátott képekkel illusztráltuk. 

error: Content is protected !!