KAMMERER EDINA BLISS

Soul conneciton® sorskorrekciós energiamunka

Egy különleges belső utazásra hívlak most, amely egy kulcsot ad a kezünkbe. Egy olyan kulcsot, amely a megértés és átélés mély transzformációjával hatol a lelkünk mélyére. Mit jelent a misztérium ösvénye, amit bejárunk? Azokat a sorskódokat beszéljük át, amelyek egy ciklust kirajzolnak. Bármiről is legyen szó, egy teremtésről, egy fejlődésről, vagy éppen a szerelemről, minden elindított folyamat ugyanazon az állomásokon halad keresztül, hiszen egy varázslatosan megkomponált univerzumban élünk. Ezeket az állomásokat beszéljük át és lényegítjük át magunkon.

A beavatás ma már egy lelki megélés, egy mély alászállás önmagunkba. Minden beavatás célja az, hogy a tudattalanból előhozzunk valamilyen kincset, amely az életünket könnyebbé teszi. Maga az alászállás addig nehéz, amíg az árnyékszemélyiségünk birodalmában járunk, hiszen itt védtelenek vagyunk, félünk, tagadásban vagyunk. De amint szembenézünk egy-egy kihívásunkkal, az a beavatás során ajándékká válik. Ha úgy tetszik, ez az a folyamat, aminek során egy leszakadt lélekrészünket visszaintegráljuk, hogy teljesebbé váljunk.

Az utak, amiket bejárunk, megmutatják egy fejlődési ciklus dinamikáját, s megmutatják, hogy a kihívásokat hogyan tudjuk erővé alakítani. A beavatás fontos kulcsa a megértés, a szellemi információ, így ezeket alaposan át is beszéljük, és maga a lehorgonyzás, a feloldás vagy rögzítés, az meditációban történik. Összesen 44 olyan kulcsot rögzítünk magunkban, amelyek segítenek bennünket az odaúton és a visszaúton. Ez azt jelenti, hogy amíg haladunk a célunk felé, annak is van egy íve, illetve amikor elindulunk visszafelé, hogy ezt az élményt tapasztalássá tegyük a hétköznapjainkban, annak is van egy íve. Ez két különböző út, különböző információkkal.

 

A lélek célja mindig a fejlődés. A lélek az átélésekbe, tapasztalásokba húz bele, hogy több legyen, hogy változzon, hogy átéljen. A személyiségünk általában véve a jelen körülmények hálójában rekedve nem mindig látja egy magasabb nézőpontból azt, hogy a lélek hova tart és mit szeretne megtapasztalni. Ezért jó, ha ezt a feszültséget feloldjuk, és a szív erőterében meggyógyítjuk azt, ami valójában elválaszt attól, hogy merjünk a saját, belső hangunkra hallgatni.

Ez egy belső utazás, amely segíti megérteni a spirituális és szellemi törvényeket, a ciklusok állomásait, és azt, hogy van választásunk! Nem mindegy, hogy a fejlődési spirálon egy örvény lefelé húz bennünket, vagy pedig a rezgésünket emelve felfelé nyújtózunk. Az átélés mindig segít abban, hogy egy mélyebb szinten értsük meg önmagunkat, a különböző helyzetekre adott ösztönös reakcióinkat, s a tudatosság segít bennünket abban, hogy a hozzáállásunk meg tudjon változni, hogy bizonyos helyzetekre új, más reakció szülessen meg bennünk. Megtanuljuk életünk darabkáit tudatosan összeilleszteni.

 

“Ismerd meg önmagad, és tudni fogod a jövődet!” (delphoi jósda) Ez egy értékteremtő hozzáállás, melyben gyógyul a felelősségvállalás önmagunkért és az a tudat, hogy van hatásunk az életünkre és annak alakulására. Nincs minden eleve elrendelve, nem minden úgy jó, ahogyan van. Van, hogy jobb, ha nem akasztjuk meg a fejlődésünket ezzel a hozzáállással, és van, hogy jobb, ha ráfekszünk az áramlás hullámaira. Hogy mikor melyik út számunkra a követendő, az attól függ, hogy az életünk milyen szakaszában járunk éppen. Ez a beavatás segít ráhangolódni önmagunkra és a saját életünkre, hogy abban lássunk tisztán.

 

👉 A program ára: 40 000 HUF/2nap

👉 A programra előzetes bejelentkezés szükséges a kis létszám miatt.

👉 Az AKTUÁLIS menüben keresd az időpontokat.

 


Előzetes bejelentkezés:

Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét használtuk.

error: Content is protected !!