KAMMERER EDINA BLISS

Slow Body Technik® Energiakezelés Misztériumiskola

Az energiagyógyászat veszélytelen, természetes és mindenki számára hozzáférhető. Az egyidejűleg modern és ősi megközelítést ötvözi. A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS középpontjában a gyógyító, lemúriai hagyományok szerint a testi, lelki és szellemi jóllét támogatása áll. A lemúriai energiagyógyászat egy spirituális és energetikai gyógyító rendszer, amely az ősi Lemúria civilizációhoz kapcsolódik. A lemúriai hagyományok szerint ez a civilizáció egy magasabb tudatosságú és harmóniára törekvő kultúra volt, amely erősen összpontosított az energiára és a spirituális fejlődésre.

A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS az energiamezők érzékenyebb és mélyebb rétegeit érinti meg, elősegítve a blokkok és negatív hatások felszabadítását. A lemúriai hagyományokban az energiagyógyászat a mélyebb spirituális megengedést is elősegít, amely támogatja az egyént abban, hogy kapcsolatba lépjen magával, az univerzummal és a lelki dimenziókkal.

A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS azért különleges, mert a lemúriai eszközöket hangolja össze az intuitív megértéssel. Ha fejleszted az energiaösszekapcsolás képességét, tudatosabban és érzékenyebben használhatod az energiagyógyászat eszközeit. Az energia maga a gyógyító erő az energiagyógyászatban, hiszen életet visz a testbe. Az energia gyógyít, az energiarendszerek pedig gyógyulnak. Mivel az energiatest hordozza a fizikai test állapotának mintázatát, a SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS fő célja a test, a szellem és a lélek harmóniájának fenntartása. Az energiakezelések hatása az egész testre kiterjed. A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS célja az egészség megőrzése és a fizikai problémák enyhítése.

 

Az energiameződ folyamatosan változik, ahogy a környezetedben zajló események hatnak rá. Ezért fontos tudatosítani a finomenergiák áramlását a testen belül és kívül is, mert az energiában bekövetkező változások megelőzik a testben bekövetkező változásokat. Az anyag mindig követi az energiát.

Amennyiben szeretnél élvezetes időskort, érdemes okosan bánnod az energiáiddal. A testi jólléti állapota tükrözi az energiaáramlás és az egészségesség szintjét az energiatestben. A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS azt tanítja meg, hogyan tarthatod fenn ezt az egészséges áramlást. A tudatosság az evolúció válasza a gyorsan változó körülményekre, amelyekhez nehezen tudunk alkalmazkodni. Elődeink a lakhely kiválasztásával tudatosan figyelembe vették az élelem elérhetőségét, az éghajlatot, a természeti erőforrásokat és a lakóhely veszélyeit. Azonban a világ változásai miatt ezek az automatikus ösztönös válaszok már nem elegendőek. Mivel sok előre beprogramozott testi reakció nem illeszkedik a jelen világához, a tudatosság lehet a megoldás olyan területeken, ahol a test lemarad.

 

🔶🔶🔶

Az immunrendszer rendkívül érzékeny az érzelmi állapotokra és az energiára. Ha megbetegszel, ez azt jelzi, hogy testednek új stratégiát kell találnia az egyensúly fenntartására. A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS ehhez nyújt segítséget. Itt megtanulhatod, hogyan segíthetsz magadnak és másoknak is, hogy az energiamező újra harmóniába kerüljön, felszabadulva a fizikai tünetek terhétől. Az élő rendszereket – testet, szervet, sejtet – mindig egy láthatatlan szervezőmező övezi és áthatja. Ez a mező információt hordoz, energiát rendez és formát ad az élő szervezetnek. Ez a stabil energia hozza létre az alapot, amelyről más energiarendszerek és végül az egész biológiai fejlődés indul.

A biológiai struktúrák egy láthatatlan szervezőmező mintáját követik. Egy makk például nem csak a génjeiben hordozza a tölgyfa tervét, hanem a morfogenetikus mezőjében is. A gének részleteket terveznek, de nem az egészet. Nincs olyan DNS-kód, ami egy makkot közvetlenül tölgyfává változtatna. Így a biológusok azt gondolják, hogy az embrióban egy információs mező van, ami vezeti őt felnőtt formájához és ösztönös viselkedéséhez. Ezek a formaalkotó mezők ugyanolyan fontosak a fejlődésben, mint a gének.

 

A szokásmező arra szolgál, hogy megőrizze az evolúció által alkotott állapotokat, gátolva a változást. Ez az a rész, ami ellenállnak a változásnak. Mivel testünk egy rég nem létező környezetre lett megalkotva, és a körülmények hihetetlenül gyorsan megváltoztak, fontos, hogy átalakítsuk a szokásmezőket, amik visszahúznak a fejlődésben.

Van egy varázslatos folyamat, amely segít újra kapcsolatot teremteni önmagunkkal és a belső fénnyel – ez a kapcsolódás az inkarnációs csillaggal. A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS arra tanít, 

 1. hogy ez a kapcsolat mindig élő legyen
 2. hogy rendszeresen végezz finomhangolást
 3. hogy feloldd az akadályozó mintákat a szokásmeződben.

A legtöbb fizikai tünet és panasz a szokásmezőben gyökerezik, és ez befolyásolja reakcióidat. Az energiakezelés során ezeket az információkat elérjük, és energiát áramoltatunk oda, ahol megrekedést hoztak létre, elősegítve a gyógyulást.

 

🔶🔶🔶

 

Az energiaáram a testbe a csakrákon keresztül jut, és a SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS segítségével finom rezgésekké alakul át, amelyek a test és az energiatest megfelelő működéséhez szükségesek. Ennek a módszernek célja a szervezet energiarendszerének helyreállítása, hogy az öngyógyító folyamat beindulhasson. Eltávolítjuk az energiamezőben kialakuló elzáródásokat és pótoljuk az energiahiányt. Az öngyógyulás elősegítése érdekében az ember egészével dolgozunk, nem csak egy adott szervvel, így az okokra is hatékonyan tudunk koncentrálni. A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS tudatos alkalmazásával a zavarok a finomenergiarendszerből eltávolíthatók, amely lehetővé teszi a szervezet öngyógyulási folyamatának felgyorsítását.

Ez egy izgalmas utazás, ahol nem csak egy technikát tanulunk meg, hanem önmagunkról is egy átfogóbb képet kapunk. Azonban annak érdekében, hogy tiszta megértésünk legyen arról, hogy miért és hogyan segíthetünk vele magunknak és másoknak, szükség van arra, hogy megismerjük a világunk működését, és megtanuljuk, milyen hatással lehetünk önmagunkra és az életünkre. Minél többet gyakoroljuk ezeket a magasabb dimenzióból érkező energiákat, annál mélyebben alakul át sejtjeink belső szerkezete.

🔶🔶🔶

 

SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS
T A N A N Y A G A

 

1. alkalom (teljes szombati nap):
📌 A módszer energetikai hátteréről szól
📌 Átbeszéljük, hogy mit jelent ma az energiarendezés
📌 Miről szól a valódi energiamunka
📌 Átbeszéljük Lemúria történetét és annak hatását a jelenünkre
📌 Szó lesz arról, hogy hogyan működik az energiatest
📌 Hogyan lehet a csakrákat összekapcsolni
📌 Milyen az alapvető rácshálózat és hogyan működik
📌 Eszközök tanulása a pszichés jóllét érdekében

👉 Ehhez a modulhoz tartozik írásos anyag, illetve 3 meditáció:

 1. Kundalíni kígyó gyakorlat
 2. Utazás Lemúriába
 3. Lélekrészek visszahívása

 

2. alkalom témái(teljes szombati nap):
📌 DNS  működése, áthangolása
📌 DNS spirituális hatása az ember fejlődésében
📌 12 kristály és a DNS szálak
📌 Átbeszéljük, hogy mi jelentnek a beavatások
📌 Hogyan hat ránk a mágneses háló
📌 Akasha krónika és a DNS kapcsolata
📌 Hogyan dolgozzunk együtt az Akasha krónikával

👉 Ehhez a modulhoz tartozik egy írásos anyag + 3 meditáció:

 1. DNS aktiválás
 2. DNS gyógyítás
 3. Ezüst híd® kapcsolódás, megérkezés az Akasha könyvtárba

 

3. alkalom (teljes szombati nap):
📌
Intuitív anatómia – átbeszéljük, hogy a test hogyan reagál a különböző lelki problémákra
📌 Milyen lépések vezetnek a gyógyulásig
📌 Tudatosítjuk, hogy egy problémának mindig több megoldása van
📌 Alapelvek a pszichés jólléthez
📌 Legfontosabb félelemek csoportjai, amelyek hatnak ránk
📌 Hogyan kapcsolódnak be a különböző testrészek egy tapasztalat különböző megéléseibe
📌 Testtérkép: a szervek hogyan függenek össze egymással

👉 Ehhez a modulhoz is tartozik írásos anyag, valamint egy diasor (PowerPoint slideshow) a szervekről illetve 4 meditáció:

 1. Belső mosoly a szervekre
 2. Egészség teremtés
 3. Energia visszanyerő meditáció
 4. Visszaveszem az erőmet

 

4. alkalom (teljes szombati nap):
📌 Az 5 szent ritmus megismerése, integrálása.
📌 Átbeszéljük, hogy az 5 szent ritmus hogyan befolyásolja a mindennapjainkat
📌 Megnézzük, hogy az elemek milyen hatással vannak a szervezetünkre
📌 Kitöltünk mindegyik elemhez egy tesztet, hogy lássuk mennyire van jelen bennünk
📌 Az energetikai szerek használatával elmélyítjük az élményt

👉 Ehhez a modulhoz is tartozik írásos anyag, valamint 5 meditáció:

 1. tavasz meditáció
 2. nyár meditáció
 3. nyárutó/átmenet meditáció
 4. ősz meditáció
 5. tél meditáció

 

5. alkalom (teljes szombati nap):
📌 Pszichikai képességek felélesztése
📌 Az energia megtapasztalása
📌 Megfigyeljük, hogyan áramlik rajtunk keresztül az energia
📌 Hogyan tudjuk tudatossá tenni annak használatát
📌 Hogyan tudjuk a segítségével a testet pásztázni
📌 Kitöltünk egy tesztet, hogy melyik elsődleges csatornán keresztül fogadjuk az üzeneteket
📌 A szellemi törvényeket átbeszéljük, amelyek hatnak ránk

👉 Ez egy gyakorlati alkalom, nem tartozik hozzá írásos anyag, sem külön meditáció

 

6.-7. alkalom (szombat-vasárnap):
📌 Kéztartások, a hangolás menetének elsajátítása
📌 Gyakorlati alkalom, amely során megtanuljuk “felébreszteni” a testet
📌 Eszközöket tanulunk, amelyekkel le tudjuk védeni magunkat
📌 Megtanuljuk a technikát távkezelésben alkalmazni

👉 Ez szintén gyakorlati alkalom, nem tartozik hozzá jegyzet, vagy meditáció

 

🔶🔶🔶

 

👉 Ez a program 6 hónapos elköteleződés. Minden hónapban egyszer (általában szombaton) találkozunk. Az utolsó alkalom egy teljes hétvége: szombat-vasárnap.
👉 A tanfolyam ára: 25 000 HUF/alkalom, a teljes hétvége (az utolsó alkalom) 40 000 HUF. A tanfolyam alkalmanként is fizethető.
👉 Az alkalmak külön-külön nem látogathatóak.
👉Jelentkezésedet az előleg, 10 000 HUF befizetésével tudod megerősíteni, mivel kis csoportban fogunk tanulni, nem biztos, hogy minden jelentkezést tudok fogadni.
👉 Az időpont változtatás jogát fenntartom. Kérd emailben a bővebb tájékoztatót.
👉 A programokra előzetes bejelentkezés szükséges. A friss időpontokat keresd az AKTUÁLIS menüben.

 

Előzetes bejelentkezés:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét és a szerzői joggal ellátott saját logót használtuk.

error: Content is protected !!