KAMMERER EDINA BLISS

Slow Body Technik® Energiakezelés Misztériumiskola

Az energiagyógyászat veszélytelen, természetes és mindenki számára hozzáférhető. Egyszerre modern és ősi módszer. Az energiagyógyászat a testi, lelki és spirituális egészség és jóllét támogatásának a tudománya. A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS a test energiáinak racionális ismeretét és intuitív megértését ötvözi. Ha fejleszted a képességeidet ezeknek az energiáknak az összefonására, az energiagyógyászat tudatosabb és érzékenyebb eszközévé válhatsz. Az energiagyógyászatban maga az energia a gyógyír, mert az energia visz életet a testbe. Az energia gyógyít, az energiarendszerek pedig gyógyulnak. Mivel az energiatest magában hordozza a fizikai test egészségi állapotának mintáját, a SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS elsősorban erre irányul.

Az energiatestet befolyásoló kezelések az egész szervezetre hatással vannak. A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS az egészség fenntartására és a fizikai panaszok, tünetetek okozta szenvedés enyhítésére koncentrál. Mindenkinek pillanatról pillanatra változik az energiamezeje, gondolj csak arra, amikor valaki belép a szobába, akihez vonzódsz vagy akitől félsz. Azonnal érezni lehet a változást, ami végbemegy benned. Éppen ezért fontosnak tartom, hogy megtanuld tudatosítani magadban a finomenergiák áramlását a testeden belül és körülötted is, mert az energiádban bekövetkező változások megelőzik a testedben bekövetkező változásokat. Az anyag követi az energiát.

Ha kellemes öregségre vágysz, használd jól az energiát. Tested egészségi állapota az energiatested egészségét, tisztaságát és áramlását tükrözi. A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS megmutatja, hogyan tartsd fenn az egészséges áramlást. A tudatosság az evolúció válasza az olyan körülményekre, amelyek gyorsabban változnak, mint ahogyan képesek vagyunk alkalmazkodni hozzájuk. A lakóhely megválasztásával őseink képesek voltak tudatosan számításba venni az élelem elérhetőségét, az éghajlatot, más természeti erőforrásokat és a lakóhellyel járó veszélyeket. Azonban a világ változása miatt ezek az előre programozott ösztönös reakciók már nem elegendőek. Mivel a testünk előre programozott válaszai közül sok nem felel meg a mai világnak, a tudatosság jelentheti a kiutat azokban a dolgokban, ahol a test lemarad.

 

🔶🔶🔶

 

Az immunrendszer érzékeny tehát az érzelmi állapotokra és az energiamunkára. Ha beteg vagy, a tested megérett arra, hogy keressen egy másik stratégiát, mint amelyet addig használt az egyensúly fenntartására. A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS az a módszer, ami segít ilyen stratégiát találni. Tanuld meg, hogy hogyan segíthetsz magadnak és akár másoknak is abban, hogy az energiamező ismét harmóniába kerüljön és felszabaduljon a fizikai tünetek nyomása alól. Az élő rendszereket – egy testet, egy szervet, egy sejtet – szokásmező veszi körül és hatja át. Ez egy információhordozó, energiaszervező és az élő szervezetnek formát adó „befolyásövezet”. Egy szokásmező nagyon stabil energiát jelent. Ez jelenti a kezdő lökést, amely formát ad a többi energiarendszernek és végül az egész biológiai fejlődésnek.

A biológiai struktúrák egy láthatatlan szervezőmező mintáját követik. Egy makk nemcsak a génjeiben hordozza a tölgyfa tervét, hanem a morfogenetikus mezejében is. Azonban a gének csak a részleteket tervezik meg, nem az egészet. Senki sem talált még olyan gént, amelyik az összes részt egyetlen egésszé rakná össze. Egyetlen DNS-kódot sem fedeztek fel, amelyik a makkot arra utasítaná, hogy változzon tölgyfává. Így tehát a biológusok arra a következtetésre jutottak, hogy az embrió magában hordoz egy információs mezőt, amely elvezeti őt felnőtt formájához, és irányítja ösztönös viselkedését. Úgy vélik, hogy ezek a formaalkotó mezők éppolyan lényegesek a biológiai fejlődésben, mint maguk a gének. A szokásmeződ arra terveztetett, hogy megóvja azt, amit az evolúció létrehozott. Az a célja, hogy megakadályozza a változásodat. A szokásmezők mindig ellenállnak az újításoknak. De mivel a testünk úgy alakult ki, hogy egy többé már nem létező világhoz alkalmazkodjon, és mivel a körülmények továbbra is elképesztő sebességgel változnak, kritikus jelentőségűvé vált, hogy megtanuljuk átalakítani azokat a szokásmezőket, amelyek idejétmúlt alkalmazkodásokba zárnak bennünket!

Van egy varázslatos folyamat, amelyen során újra össze tudunk kapcsolódni Önmagunkkal, s amely során végleg össze tudunk olvadni azzal a belső fénnyel, akik valójában vagyunk, s ez a finomhangolás. A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS arra tanít meg, hogyan tudod ezt a finomhangolást elvégezni és a szokásmezőbe beragadt akadályozó mintákat feloldani. A legtöbb fizikai tünet és panasz a szokásmezőbe ágyazódik be és onnan irányítja a reakcióinkat. Az energiakezelés során ezeket az információkat tudjuk elérni és a megmerevedett kondíciókba energiát áramoltatni, így segítve elő a gyógyulást. 

 

🔶🔶🔶

 

Az energiaközpontokon, a csakrákon keresztül jut a testbe a gyógyító energia, majd a SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS segítségével olyan  finom rezgésekké alakítjuk át, ami fizikai és energiatestünk helyes működéséhez szükséges.  A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS segít helyreállítani a szervezet energiarendszerét, hogy meg tudja gyógyítani önmagát. Ha elzáródások alakulnak ki az energiamezőben, eltávolítjuk azokat, ha pedig energiahiány lép fel, pótoljuk az energiát. Az öngyógyulás megkönnyítése érdekében mindig a teljes emberrel, nem csupán egyetlen szervével dolgozunk, így nem csak tüneti, hanem oki kezelést is végzünk. A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS módszerének tudatos használatával és az energia átadásával eltávolíthatók a zavarok a finomanyagú energiarendszerből, ezáltal a szervezet öngyógyítási folyamata felgyorsul.

Ez egy izgalmas utazás, amelyben egy technikát sajátítunk el, de ahhoz, hogy tudjuk, hogy mit csinálunk és hogyan tudunk általa magunknak és másoknak segíteni, ahhoz meg kell értenünk, hogy hogyan működik a világunk, s mi az, amit hatalmunkban áll megtenni magunkért, s mi az, ami felett nincs hatalmunk. Minél többet próbálgatod magadban ezeket a magasabb dimenzióból érkező energiákat, sejtjeid belső felépítése annál inkább átrendeződik.

 

🔶🔶🔶

 

SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS
T A N A N Y A G A

 

1. alkalom témái(teljes szombati nap):
📌 DNS  működése, áthangolása
📌 DNS spirituális hatása az ember fejlődésében
📌 12 kristály és a DNS szálak
📌 Átbeszéljük, hogy mi jelentnek a beavatások
📌 Hogyan hat ránk a mágneses háló
📌 Akasha krónika és a DNS kapcsolata
📌 Hogyan dolgozzunk együtt az Akasha krónikával

👉 Ehhez a modulhoz tartozik egy írásos anyag + 3 meditáció:

 1. DNS aktiválás
 2. DNS gyógyítás
 3. Ezüst híd® kapcsolódás, megérkezés az Akasha könyvtárba

 

2. alkalom (teljes szombati nap):
📌 A módszer energetikai hátteréről szól
📌 Átbeszéljük, hogy mit jelent ma az energiarendezés
📌 Miről szól a valódi energiamunka
📌 Átbeszéljük Lemúria történetét és annak hatását a jelenünkre
📌 Szó lesz arról, hogy hogyan működik az energiatest
📌 Hogyan lehet a csakrákat összekapcsolni
📌 Milyen az alapvető rácshálózat és hogyan működik
📌 Eszközök tanulása a pszichés jóllét érdekében

👉 Ehhez a modulhoz is tartozik írásos anyag, illetve 3 meditáció:

 1. Kundalíni kígyó gyakorlat
 2. Utazás Lemúriába
 3. Lélekrészek visszahívása

 

3. alkalom (teljes szombati nap):
📌
Intuitív anatómia – átbeszéljük, hogy a test hogyan reagál a különböző lelki problémákra
📌 Milyen lépések vezetnek a gyógyulásig
📌 Tudatosítjuk, hogy egy problémának mindig több megoldása van
📌 Alapelvek a pszichés jólléthez
📌 Legfontosabb félelemek csoportjai, amelyek hatnak ránk
📌 Hogyan kapcsolódnak be a különböző testrészek egy tapasztalat különböző megéléseibe
📌 Testtérkép: a szervek hogyan függenek össze egymással

👉 Ehhez a modulhoz is tartozik írásos anyag, valamint egy diasor (PowerPoint slideshow) a szervekről illetve 4 meditáció:

 1. Belső mosoly a szervekre
 2. Egészség teremtés
 3. Energia visszanyerő meditáció
 4. Visszaveszem az erőmet

 

4. alkalom (teljes szombati nap):
📌 Az 5 szent ritmus megismerése, integrálása.
📌 Átbeszéljük, hogy az 5 szent ritmus hogyan befolyásolja a mindennapjainkat
📌 Megnézzük, hogy az elemek milyen hatással vannak a szervezetünkre
📌 Kitöltünk mindegyik elemhez egy tesztet, hogy lássuk mennyire van jelen bennünk
📌 Az energetikai szerek használatával elmélyítjük az élményt

👉 Ehhez a modulhoz is tartozik írásos anyag, valamint 5 meditáció:

 1. tavasz meditáció
 2. nyár meditáció
 3. nyárutó/átmenet meditáció
 4. ősz meditáció
 5. tél meditáció

 

5. alkalom (teljes szombati nap):
📌 Pszichikai képességek felélesztése
📌 Az energia megtapasztalása
📌 Megfigyeljük, hogyan áramlik rajtunk keresztül az energia
📌 Hogyan tudjuk tudatossá tenni annak használatát
📌 Hogyan tudjuk a segítségével a testet pásztázni
📌 Kitöltünk egy tesztet, hogy melyik elsődleges csatornán keresztül fogadjuk az üzeneteket
📌 A szellemi törvényeket átbeszéljük, amelyek hatnak ránk

👉 Ez egy gyakorlati alkalom, nem tartozik hozzá írásos anyag, sem külön meditáció

 

6.-7. alkalom (szombat-vasárnap):
📌 Kéztartások, a hangolás menetének elsajátítása
📌 Gyakorlati alkalom, amely során megtanuljuk “felébreszteni” a testet
📌 Eszközöket tanulunk, amelyekkel le tudjuk védeni magunkat
📌 Megtanuljuk a technikát távkezelésben alkalmazni

👉 Ez szintén gyakorlati alkalom, nem tartozik hozzá jegyzet, vagy meditáció

 

🔶🔶🔶

 

👉 Ez a program 6 hónapos elköteleződés. Minden hónapban egyszer (általában szombaton) találkozunk. Az utolsó alkalom egy teljes hétvége: szombat-vasárnap.
👉 A tanfolyam ára: 25 000 HUF/alkalom, a teljes hétvége (az utolsó alkalom) 40 000 HUF. A tanfolyam alkalmanként is fizethető.
👉 Az alkalmak külön-külön nem látogathatóak.
👉Jelentkezésedet az előleg, 10 000 HUF befizetésével tudod megerősíteni, mivel kis csoportban fogunk tanulni, nem biztos, hogy minden jelentkezést tudok fogadni.
👉 Az időpont változtatás jogát fenntartom. Kérd emailben a bővebb tájékoztatót.
👉 A programokra előzetes bejelentkezés szükséges. A friss időpontokat keresd az AKTUÁLIS menüben.

 

Előzetes bejelentkezés:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét és a szerzői joggal ellátott saját logót használtuk.

error: Content is protected !!