KAMMERER EDINA BLISS

Nőnek lenni jó – női elvonulás

Az út hosszú és kanyargós. Időnként mind eltévedünk és elfáradunk. Ilyenkor jól esik női körben töltődni. Jól esik visszahúzódni és elengedni az irányítást, csak hagyni történni a dolgokat. Ez az elvonulás azért született meg, mert azt látjuk, hogy a nők nem tudják, hogyan kapcsolódjanak a nőiességükhöz a hétköznapokban, hogyan éljék meg azt a legtermészetesebb módon. Ezért ezen az elvonuláson nem a sérüléseken dolgozunk, nem az oldások vannak főszerepben, hanem a női lét csodáit és különböző aspektusait segítünk átélni.

 

Mit adhat számodra ez az elvonulás?

Talán meg kell barátkoznod azzal, hogy elveszíthetsz olyan dolgokat, amelyeket a legszívesebben megtartanál, viszont segítünk abban, hogy olyanokat nyerj/találj, amelyek létezéséről nem is tudtál. Ha eltűnt a motiváció és a lelkesedés az életedből, akkor várunk téged, hiszen a tűz egy kortalan helyről származik és hisszük, hogy együtt ezt a tüzet megtaláljuk. Ha úgy érzed, hogy őrlángon égsz csupán, de ennél jóval több lehetőség van az életedben/benned, segítünk abban, hogy a megrekedésből ki tudj mozdulni.

Bele lehet fásulni abba, hogy évekig csak reagálsz dolgokra, és látszólag csak az határoz meg, ami nem vagy többé, amit nem választasz, ahelyett, hogy az lennél, aki már most is vagy. Számunkra az a lefontosabb, hogy megmutassuk, hogy mi minden rejlik benned, hogy te milyen vagy. Nem azt akarjuk, hogy “jó nő” legyél, hanem azt, hogy merj az a NŐ lenni, aki igazából vagy. Ha túl sok mindenre nemet mondasz, kiürül az életed. A túl sok ‘nem’ mérgezővé válik. Ha nem figyelünk oda, akkor szépen lassan az életre mondunk nemet. Itt a lehetőség, hogy igent mondj magadra. Eddig egyedül, mostantól együtt utazunk. Az életünk az, ami, nem pedig az, ami majd lesz, vagy ami volt. 

Megálmodtunk egy olyan elvonulást, aminek a legfontosabb elme Te vagy, mint . Nem tanítani akarunk valamit, hanem elsősorban felidézni benned is azt a különleges női élményt, ami ott pihen a szívedben. Nem válaszokat akarunk adni, hanem kérdéseket feltenni, amelyek megvilágítanak benned egy-egy saját felismerést, akár a tudatalatti mélyéről. Az a célunk, hogy szerethetőnek lásd magadat. Egy olyan úton kísérünk el téged, ami önmagadba visz, ami a te saját mérföldköveidet tárja fel, és aminek során biztonságban érezheted magad. És mindeközben nagyon, de nagyon jól fogjuk érezni magunkat. 🥰

Kapcsolódni azt jelenti: szeretni.
Kapcsolódni azt jelenti: megosztani.

 

⬇  P  R  O  G  R  A  M  ⬇

 

🔷 Egy gyakorlatias munkafüzet segítségével tudatosítjuk, hogy hol vannak bennünk a kommunikáció buktatói, illetve az, hogy vajon a sérüléseinkből reagálunk-e vagy pedig az erőnkből.
🔷 A magabiztos női megjelenés, a finom mozdulatok elsajátíthatóak. Felszabadítjuk a testünkben lévő korlátokat, hogy a lényünk mélyéről jövő erő szabad utat kaphasson.
🔷 Egy gyógyító széktánc koreográfia felnyitja bennünk a szenvedélyt, a lüktetést, az érzéki nő csodáját. Ez az elvonulás egyik legkedveltebb eleme, először ijesztőnek tűnik, aztán pedig egy izgalmas és impulzív belső utazássá válik.
🔷 F
eltérképezzük a női pszichét, a válaszreakciókat, a gondolatainkat, amelyek hatással vannak a nőiségünk megélésére. Ennek alapján majd mindenki otthon, amikor már leülepedett benne az elvonulás energiája, kiszínezhet magának egy mandalát. Így születik meg az erőforrás mandala, amely később bármikor segít majd hozzákapcsolódni a szerepek között megbújó igazi nőhöz.
🔷 Az elvonulás része a meditáció, egy gyertyafényes nyújtás, egy 5 lépéses holisztikus ébredés a női testben.
🔷Felfedezzük
a lelki, érzelmi minőségeket. Ezek tudatosításával jobban megértjük és jobban elfogadjuk magunkat. Ezáltal pedig elkezdjük megszeretni azt, akik vagyunk.
🔷 Átéljük, hogy mit jelent igazán és biztonsággal kapcsolódni. Megtapasztaljuk, hogy milyen az, amikor nem látjuk, hogy merre tartunk, de mégis bízunk és hiszünk magunkban. Megéljük, hogy milyen az az érzés, amikor távolabb sodródik valaki, mégis a kapcsolódás miatt közelinek érezzük őt. 

 

N E K E D  S Z Ó L  E Z  A  P R O G R A M ?


🔺 A test – szellem – lélek harmóniáját követve egyre mélyebbre és mélyebbre hatolunk a női pszichébe.
🔺 Az egyik legfontosabb állomásunk a bennünk lévő szenvedély előcsalogatása és örömteli megélése.
🔺 Hiszünk abban, hogy női körben csodás gyógyulások történnek, ezért most egy olyan programot ajánlunk, aminek során segítjük és támogatjuk egymást.
🔺 A női kollektív tudattalanban számos árulás, irigység, féltékenység mérgezi a közös út erejét, s ezt most igyekszünk feloldani, hogy az együtt töltött idő igazán felemelő legyen.
🔺 Ha úgy érzed, hogy az érzékenységed nem áldás és túlságosan sebezhetővé tesz téged, akkor tarts velünk.
🔺 Ha nem érzed jól magad a bőrödben, és nehéz más nőkkel kapcsolódnod, az azért van, mert lemondtál a női erődről, kevesebbnek, vagy másnak mutatod magad annál, mint aki vagy. Az elégedetlenség abból fakad, hogy nem érzed önmagadat. Mi mutathatunk egy másik utat neked.
🔺 Ha úgy érzed, hogy láthatatlan vagy, gyere el, hogy megérezd, mennyi lehetőség van benned! Látszódni jó dolog!
🔺 Ha nem született meg benned az igazi női önmagad, akkor a benned lévő üresség a női kollektív tudattalanból hív be olyan témákat, amelyek valahogy a nőiséghez kapcsolnak. De nem mindegy a hogyan, hidd el! Megmutatjuk, hogy mennyi tévút lehet bennünk önmagunkkal és a férfiakkal kapcsolatban is.

 

A Z    E L V O N U L Á S   H E L Y S Z Í N E 

 

Nagyon szeretjük mindhárman az Attila domb különleges rezgésétAz Attila-domb titkának megfejtésére az MTA végzett méréseket. Ezek azt mutatták, hogy a megszokott háttérsugárzás másfélszerese, kétszerese tapasztalható érdekes, amőbaszerű foltokban. A kutatók kételkednek az alacsony radioaktivitás gyógyerejében, de azt nem vonják kétségbe, hogy éppen ez az a radioaktív tartomány, amely esetleg valóban alkalmas lehet gyógyításra. A táltosok és természetgyógyászok szerint viszont ezen a területen egyértelműen megtalálható a “magyar ősgyógyászat minden ősprincípiuma”. Ma már köztudott, hogy minden betegség egy energiahiányos állapot következménye. Ez a sugárzás segít helyreállítani és megőrizni a testi, lelki egyensúlyt. Az egész szervezetben harmonizálja az energiaáramlását, tehát nem csupán egy szervre hat, hanem az egész szervezetre. Az alapvető működést segíti, öngyógyító folyamatokat indít be. Ezért választottuk ezt a helyszínt, mert már akkor is töltődünk, amikor csak kifekszünk a fűbe ezen a varázslatos helyen.

Szeretettel várunk: Edina, Era, Csilla
Kik is vagyunk? Kérd email-ben a bemutatkozónkat és a program ajánlót👇

 

Fontosabb információk:

👉 Az elvonulás időpontja: 22023. április 28. – április 30.
👉EARLY BIRD kedvezmény: ha az előleget március 21-ig befizeted, 8.000.- HUF kedvezményt adunk az elvonulás árából!
👉A jelentkezéseket Fehér Csilla fogadja és igazolja vissza a +36 30 252 4444 telefonszámon, vagy a fecsi01@gmail.com email címen.
👉 Az elvonulás ára 88 000 HUF, ami tartalmazza a szállást, a napi közös étkezéseket, a programok díját, de nem tartalmazza az odajutás költségét.
👉 Az elvonulásra előzetes bejelentkezés szükséges.
👉 Az elvonulás helyszíne: Kincsem Lovaspark, Tápiószentmárton
👉 Az elvonulásra a helyedet 25 000 HUF előleg befizetésével tudod véglegesíteni.

👉 Kérd email-ben a bővebb tájékoztatót!

 

Kammerer Edina Bliss
edina.kammerer@gmail.com
+36 20 399 7177

A cikket a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeivel, valamint saját fotókkal illusztráltuk. 

error: Content is protected !!