KAMMERER EDINA BLISS

Csillag-gyermek áthangolás®

A belső gyermek egy nagyon fontos segítő az utunkon. Segít, hogy játékosan és könnyedén vegyük az életet, akkor is ha nehéz, és akkor is, ha komoly. “Engedjétek hozzám a gyermekeket, mert övék Isten országa”. olvashatjuk a bibliában, s ez túlmutat (szintén) azon a történeten, amiben elhangzott. A mi szempontunkból az a történet nem is fontos most. 🙂 Az üzenet viszont annál inkább.

A szív tanítása szerint a gyermekek annyira ártatlanok és tiszta szívűek, hogy bebocsáttatást nyernek a mennyországba. Ez azt jelenti, hogy akkor találjuk meg a boldogságunkat és a lelki békénket, a saját mennyországunkat itt a Földön, ha vissza tudunk térni a bennünk lévő gyermek tisztaságához és ártatlanságához. De máshogyan, mint ahogyan elindultunk. Az út az örömön, az elfogadáson és az önszereteten vezet keresztül.

Ha megfigyeljük az élet körforgását abban is látható ez a ciklus: megszületünk gyermekként, felnövünk, s amikor öregedni kezdünk, visszatérünk a gyermeki lét felé, csak már egy életúttal tapasztaltabban. A természet varázslatos körforgása mindenhol jelen van, s ha ismerjük a szellemi törvényeket, azokat az erőket, amelyek mozgásban tartják a világot, akkor megtanulhatunk bánni is mindazzal, ami az életünkben felbukkan.

Nagyon sokszor tapasztalom, hogy bizonyos életterületünk azért nem működik, mert ott ez a belső gyermek érzelmileg be van ragadva egy élethelyzetbe, egy feszültségbe, amit ott akkor nem tudott megoldani. Ezt a feszültséget teremti újra és újra az életében, hogy fel tudja azt oldani. Amíg ez egy öntudatlan folyamat, addig könnyen válhat egy önsorsrontó mechanizmussá, ám a tudatosság fényében értelmet nyer egy ilyen történet és egy fejlődési spirállá tud válni az ismétlődések helyett.

 

A mesék világa segít nekünk eligazodni abban, hogyan is tudjuk megérteni és egy más szemszögből megvilágítani azt a helyzetet, amely éppen fogva tart bennünket. Az érzelmi szabadság egy varázslatos katarzis, ám inkább egy csendes pillanat csodálatos felismerése, mint egy hatalmas “ősrobbanás”. Én a programjaimon inkább az “AHA élményeket” segítem, amelyek segítenek a következő lépcsőfokra fellépni, segítek, hogy a tudattalanból a feszültség a tudatos szintre tudjon kerülni, és hogy a változás mozgásba tudjon lendülni.

 

Az OH kártya segítségével és egy 7 lépcsős módszerrel a tudattalanból elő tudjuk hozni a rejtett feszültségeket, az ellenállásokat, a haragot, mindazt az érzelmi töltést, ami a fájdalommal és a szenvedéssel kapcsol össze. Meditációban meg tudjuk gyógyítani azt a részt, amely megsérült és kapcsolódni tudunk a könnyedséggel és a természetes áramlással. A problémák gyökeréig hatolunk és onnan hozunk fel a saját sorunkban lévő gyógyító energiákat.

 

Csillag-gyermek áthangolás® programon egy utazásra hívlak, ahol a meséken keresztül a múltban ragadt állapotból meg tudunk érkezni a jelenbe, a leszakadt és megdermedt lélekrészeinket vissza tudjuk integrálni a személyiségünkbe, s egy egyszerű technika segítségével megnézzük azt is, hogy az egónk hol és hogyan akasztja el a gyógyulás folyamatát. A kérdés, hogy mi az az elsődleges gyerekkori sérülés, amelyet integráltunk az életünkbe, hogy meg tudjuk haladni önmagunkat. A program része egy gyönyörű újjászületés meditáció és egy varázslatos egység élmény. Ezért a programra előzetes bejelentkezés szükséges. Érdemes minél előbb jelezni a részvételi szándékod, mert a csoport kis létszámú, hogy meg tudjuk őrizni a gyógyulás mélységét és intimitását.

 

👉 A program ára: 20 000 HUF

👉 A programokra előzetes bejelentkezés szükséges. A friss időpontokat keresd az AKTUÁLIS menüben.

 

Előzetes bejelentkezés:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét, valamint saját szerzői joggal ellátott fotókat használtunk.

error: Content is protected !!