KAMMERER EDINA BLISS

HELIX® Szakrális női iskola

Szeretettel köszöntelek a női virágzás útján. Ez a női iskola a mélységek és a tudás felfedezéséről szól. A közös munka segít abban, hogy hazatalálj magadban egy olyan térbe, amit talán most még nem ismersz, de legbelül emlékezel rá. Ha készen állsz arra, hogy megtudj többet arról a misztériumról, ami a nőiséget láthatatlanul is körbefonja, akkor arra hívlak, hogy most együtt járjuk be ezt a szakrális utat. A misztérium támogat és inspirál ezen az úton és segít, hogy ráébredj egy olyan valóságra, ami igazabb, mint amit eddig hittél a világról. Ha kedveled a titkokat és rejtélyeket🌹, akkor most összekapcsolódhatsz egy olyan bölcsességgel, ami egy különleges időből és térből származik. Talán már sok mindent tudsz erről a misztériumról, de mégis, most olyan idők jönnek, amikor mindennél fontosabb az, hogy meg tudj maradni az erődben és a küldetésedben.

Ez a világ szomjazza a valódi női bölcsességet, ezt a különleges ösvényt, ami most megértésre hív bennünket nőket. A teljes erővel felruházott jelenléted most sokkal fontosabb, mint bármikor máskor az idők során. Ennek a női iskolának az energetikai tere úgy lett behangolva, hogy segítsen leföldeni és stabilizálni a fizikai testedet és energiameződet. A változás szele megérinthet, vagy elsodorhat. A közös küldetésünk ebben a misztériumiskolában az, hogy erős világítótoronnyá váljunk, ami segít egy új női minőséget lehorganyozni a Föld terében. Ez egy olyan fényháló, ami már volt valaha, de visszahúzódott, hogy megmártózzon a sötétben. Ezekben az években 2020 és 2030 között van itt az ideje annak, hogy egy fénytemplom megszülethessen a szívekben, s ezt a gyógyult női energia teszi lehetővé a világ számára.

🔸🔸🔸

A női iskola alkalmai külön témákat dolgoznak fel, s úgy állítottam össze ezeket az alkalmakat, hogy mind a tudás, mind pedig az energetikai gyakorlatok a belső fejlődést, növekedést és virágzást szolgálják. Minden alkalomnak más üzenete és más célja van, de mindegyik azt támogatja, hogy hazatalálj az erődbe. Az a célom ezzel az iskolával, hogy a valódi énedből élhesd az életed, és meg tudd engedni magadnak, hogy az legyél, aki igazán vagy.

Minden nőben ott rejlik az ősi hagyaték, amely visszahúzódott a „fátyol” mögé, de most, a paradigmaváltás idején egyre erőteljesebben hív az igazság, hogy felelevenítsd azt a tudást, ami mélyebb szinteken segít megismerni önmagadat és a téged körülvevő világot. Ez a tudás egy támogató, gyógyító energia, amely segít emlékezni. Segít, hogyan nézz a dolgok mögé, hogyan értsd meg a szíveden keresztül a női utadat, a kollektív történelmünket, s hogyan helyezd el mindezt az egyéni sorsodban.

Célom ezzel a misztériumiskolával, hogy egy különleges szemléletmódot adjak át, hogy megmutassak egy olyan életformát, amely talán már Téged is hív egy ideje. Mindaz, amit eddig a feledés homálya takart, most a felszínre kerül az emlékezés szelíd ölelésében, s hazatérünk együtt az Egységben. Minden pillanatban választunk és döntünk valami mellett, vagy ellen. Akkor tudod a számodra legjobb döntéseket meghozni, ha a tudatosság jegyében élsz és cselekszel. Szeretnék egy olyan képet mutatni Neked magadról, ami csak rólad szól és egy olyan kaput szélesre tárni, ami mögött az igaz önvalód vár téged. Vár téged, hogy hazatalálj és megpihenj. 

 

🔸🔸🔸

“Millió évek álmának békéje megtörténik az emberek között
és nem lesz szétválasztottság.
Akkor minden tanítás, minden tudás újjászületik a tudatosságban,
és minden érthetővé válik.
A férfi csatlakozik a nőhöz az alkímia végső táncában.
Minden bánat elmúlik és átalakul a béke szivárványában.
Minden erő eggyé válik és jelzi a véget és a kezdetet.
A dualitásba vetett hit megpihen, és minden kettősség eltűnik.
Ez van megírva. És így lesz. Béke a kertünkben.”

(Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

🔸🔸🔸

 

Ez a női iskola egy mély transzformáció, egy belső utazás. 7 pecsétet bontunk fel közösen, ez a 7 állomás 7 különböző történet, ami a női minőségek zuhanásával kapcsol össze, s ennek gyógyulása felnyitja ez erőközpontok valódi transzcendens élményét. A különböző teremtésmítoszok egy újabb megértést és egy új kezdetet bontanak ki bennünk. Ez az utazás Lemúriától Atlantiszon átívelve érkezik meg a rózsavonal útjára, s mélyen összekapcsol a Mária Magdolna tudatossággal, ami minden nő életében egy különleges kód. Akkor nyílik fel, amikor készen állsz arra, hogy beengedd Őt, hogy megmutathassa neked az egyéni ösvényedet a kollektív tervben, és segít egymásba simítani ezt a kettőt. Lilith tanításán keresztül feltárhatod az egyik legerősebb árnyékot, ami a tudatalattid mélyén pihen. Ez azért fontos, mert amit elfojtunk, ott védtelenné, sebezhetővé válunk. 

Ez egy varázslatos utazás, minden hónapban egyszer találkozunk, és lépésről lépésre bontjuk ki egyénileg a nőiesség egy mélyebb szintjét saját magunkban. Igazán mély, belső utazásra lehet számítani. Nehéz ezekről a tapasztalatokról írni, de valahogy a láthatatlanból merészkedik elő egy olyan világ, amely végig ott pihen, várva, hogy a női lélek megérezze a hívását. Ez a világ egyre inkább körbeölel és átfonja a létezésünket, mígnem egyszer csak a valóságunkká válik.

A HELIX® Szakrális női iskola egy 7 hónapos elköteleződés. Minden hónapban egy alkalommal (szombaton) találkozunk és a spirál energiáján keresztül felszabadítjuk a sebzett lélekrészeinket. Ezek a lélekrészek megdermedtek bennünk és ezen elcsúszások miatt – illetve a félelmek miatt, amiket aktiválnak – nem férünk hozzá ahhoz a női erőhöz, a spirituális hagyatékunkhoz, ami ott van bennünk. Ezzel az erővel képesek vagyunk arra, hogy az elfeledett részeinkhez hozzáférjünk és feloldjuk az ellenállást, amiből tudattalanul táplálkoznak az önsorsrontó köreink.

 

🔸🔸🔸

 

A HELIX® Szakrális női iskola neked szól:

🌀 ha szeretnéd elérni a belső erődet
🌀 ha szeretnél összekapcsolódni a valódi női princípiumokkal
🌀 ha úgy érzed, hogy többre vagy képes
🌀 ha szeretnél minőségi változást az életedben
🌀 ha nyitott vagy a spirituális tanításokra és összefüggésekre
🌀 ha nem csak elindulni szeretnél, de megérkezni is

 

👉 Ez a program egy 7 hónapos elköteleződés. Minden hónapban egyszer (általában szombaton) találkozunk. Az utolsó alkalom egy teljes hétvége, szombat – vasárnap. Az alkalmak külön nem látogathatóak. Egy alkalom 25 000 HUF, minden alkalom fizethető külön. A teljes hétvége ára 40 000 HUF

👉 Fizetési feltételek: jelentkezéskor az előleg 10 000 HUF befizetésével válik biztossá a helyed a csoportban, ami az első hónap díjából levonásra kerül.

👉 A programokra előzetes bejelentkezés szükséges. A friss időpontokat keresd az AKTUÁLIS menüben. Az időpont változtatás jogát fenntartom. Kérd email-ben a bővebb tájékoztatót a misztériumiskoláról.

 

 

Előzetes bejelentkezés:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét, valamint a saját szerzői joggal ellátott logot használtuk.

error: Content is protected !!