KAMMERER EDINA BLISS

Forráskód® elvonulás

LÉGY SZABAD A VÁLASZTÁSAIDBAN!

Szeretettel várlak a Forráskód® elvonuláson, amely egy nagyon izgalmas utazás. A Maya tanítások szerint van 5 kód, amely mindannyiunkban kibontásra vár, amely mindannyiunk életét valamilyen módon meghatározza. Ezek a sorskódok megbújnak a tudatalattink és a testünk mélyén. Ezek sok cselekedetünknek a mozgatórugói, és akkor is hatnak ránk, ha nem is tudunk a létezésükről. A kollektív tudattalanban megbújó programok ugyanúgy az életünk részét képezik, és fontos, hogy a tudatosság szintjére emeljük.

Ha nem érzed azt, hogy teljes vagy, hogy teljes életet élsz, ez azért van, mert vannak ún. leszakadt lélekrészek, amelyek egy gyermekkori sérülésben, fájdalomban lefagytak, s ezek a részek ezt a fájdalmat közvetítik felénk. Ezekből fakadnak az irracionális és megmagyarázhatatlan szorongások. Ezeket a részeket próbáljuk meg ezen az elvonuláson megérinteni és szeretettel visszaintegrálni.

Ez egy gyönyörű folyamat, amelyben megértjük, hogy mivel van dolgunk, beazonosítjuk az emléket, elvonjuk abból az energiát, ezt úgy nevezzük, hogy lélek mentést végzünk. Azok az érzelmi blokkok, amelyek gyermekkorban keletkeztek, áthatják az egész létezésünket, ezért fontos, hogy ezekből az érzelmi töltést elvonjuk, és azt a régi sebet egy belső forrássá alakítsuk át. Egyáltalán nem mindegy, hogy minek adunk energiát, mit táplálunk magunkban az egész létezésünk erejével.

Ezeket a forráskódokat a testünkön is be fogjuk azonosítani és azon fogunk dolgozni, hogy be tudjuk kapcsolni az áramlásba, az energiarendszerünkbe. Az ilyen blokkok elállják az életenergia áramlásának az útját és megnehezítik azt, hogy az életerő mindenhova eljusson a testünkbe. Így jönnek létre a testünkben hideg területek, amelyek visszajelzik azt, hogy a lefagyás a testben is létrejött. Amikor szabadon áramlik a testünkben az energia, akkor egészségesek és  boldogok vagyunk és jól tudunk reagálni a kihívásokra. Akkor az életre egy kalandként tekintünk, nem pedig egy olyan dologra, amit túl kell élni.

Ezen az elvonuláson beszélünk a maya tanításokról, hogy mit adtak nekünk, mi az ő üzenetük a világunk számára, mi az, amire megpróbálják felhívni a figyelmünket. Egy izgalmas és színes hétvégére hívlak benneteket, amelyben a közösség energiájával emelkedünk és gyógyulunk.

A program:

  • DNS áthangolás
  • Belső utazás
  • A maya tanítások megismerése
  • Gondolatébresztő beszélgetések
  • Az 5 sorkód megismerése, kibontása magunkban
  • KA csatorna aktiválás
  • Testtudatosság megélése
  • Holisztikus jógagyakorlatok integrálása
  • Különböző légzéstechnikák elsajátítása
  • Vezetett meditációk

A program időpontja: 2019. július 12. péntek 17.00. – 2019. július 14. vasárnap 17.00.

A program ára: 45 000 HUF (ez magában foglalja a szállás költségét, és a naponta 3szori étkezést) Az elvonulásra előzetes bejelentkezés szükséges. Kis létszámmal fogom tartani az elvonulást, hogy mindenkinek a folyamatát személyre szabottan tudjam végig kísérni. Ezért, ha érzed a hívást, a részvételi szándékodat az előleg (25 000 HUF) befizetésével tudod biztosítani.

A program ára nem tartalmazza az odajutás költségeit, valamint az ásványvizet és üdítőitalokat. Kérd a részletes programot és menüt email-ben, hogy el tudd dönteni, hogy velünk tartasz-e.

A programot a Kincsem Lovasparkban, az Attila dombon fogom tartani, ami egy csodálatos hely az elvonuláshoz és az elmélyüléshez. Ebben a spirituális rezgésben sokkal könnyebb lesz összekapcsolódni önmagunkkal és az ősi tanításokkal, hagyományokkal. Minden egyes lélegzettel ezt a mélységet fogjuk magunkba szívni, és minden kilégzéssel a belső fényünket fogjuk kifújni a külvilágba.

Előzetes bejelentkezés szükséges
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeit használtuk.

error: Content is protected !!