KAMMERER EDINA BLISS

Szakrális utazás Medugorjéba

Szeretettel várlak egy közös utazásra Medugrojéba, Bosznia szívébe. Medugroje különleges erőtere egy varázslatos fénypont, mely a Mária energián keresztül hívja a gyógyulni vágyókat. A béke és kegyelem kódjait horgonyozza le lelkünkben, s észrevétlenül, fájdalom nélkül nyitja meg szívünket, s a lélek azonnal gyógyulni kezd.

Mit jelent a szakrális utazás? Átvitt értelemben egy beavatás, az engedelmesség kifejezése. Alázat azok iránt a különleges helyek iránt, ahol a természetfeletti erők a fizikai síkon is megmutatják magukat és kifejezik az erejüket. Ez NEM egy vallásos kirándulás, ugyanakkor szükségünk van egy belső hitre, ami segít megérteni azokat a folyamatokat, amelyek elindulnak bennünk.

Minden zarándoklat fókuszában más téma áll. A természeti hely varázsa összekapcsol bennünket a láthatón túli valóság felfedezésével, és a 14 stáció, mint 14 állomás kibontja az üzeneteit számunkra. Ez az utazás egy transzformáció, mely önmagunkhoz visz közelebb, utat mutat, hogy milyen ismétlődő mintázatok, milyen belső hitrendszerek akadályozzák meg azt, hogy boldogok legyünk a meglévő, vagy akár egy jövőbeni párkapcsolatban.

Ezek az utazások bár külső utakon történnek, mégis befelé vezetnek. A belső szentély felé indulunk el, s így összekapcsolódunk a misztériummal, a csodával. Mindig figyelünk befelé, az utazás része a csend meditáció, amikor szavak nélkül megyünk végig egy kiválasztott úton, hogy minél tudatosabbá váljunk a világ rezdüléseire, üzeneteire.

Medugorje egy kis ékszerdoboz Bosznia szívében. Különleges természeti hely, ugyanakkor nagyon erős Mária Magdolna és Krisztustudatosság terekkel lehet kapcsolódni. Lelassul az idő, és lassan betöltődik a zóna élmény. Aki már átélte ezt a csodát, annak a szívében az öröm és a fény erőre kapott, sikeresen oldotta fel a szenvedésköröket az életében.

A zarándoklat egy belső felajánlkozás, amelyben felemeljük szívünket és megnyitjuk magunkat a gyógyulásnak. Puha, áramló, földelt változással hívjuk az élményeket. Minden évben egy nagyon erős lendületet és támogatást ad, s csoportban megélni ezt a varázslatot egy igazi csoda.

Várlak egy élménydús, önismereti programokkal teli utazásra. Kérd emailben a bővebb tájékoztatót az utazásról. Az időpontokat az AKTUÁLIS menüben találod.

Előzetes bejelentkezés:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

Fotók: Kammerer Edina

error: Content is protected !!