KAMMERER EDINA BLISS

Vénusz seb gyógyítása – elvonulás

A Vénusz karma egy olyan seb a nőiességben, a nőiesség kiteljesedésében, amely sokunknak mélyen fáj. Emiatt a seb miatt, amelyet a kollektív tudattalan őriz, nehezen férünk hozzá a valódi női princípiumokhoz. A női megélésünk egy része árnyékban reked általa, és összekapcsol a szégyen és bűntudat romboló rezgésével. A Vénusz karma az az elcsúszás, amelyet mindannyian hordozunk a lelkünkben, és így vagy úgy, de átjárja az életünket.

Ez a mélység a női minőségbe van bekódolva, s amiből egy jelentős rész elveszett a múltban, s amit a Vénusz emlékezete őriz. Mindehhez az érzelem a kulcs. Az embert az érzelmei kapcsolják össze a spirituális énjével. Az érzelem fontos a lélek megértéséhez, mert az érzelem hozza létre az érzést. A mentális test és a fizikai test nagyon szoros kapcsolatban áll egymással, ahogy az érzelmi és a spirituális test is.  Érzelmekre azért is van szükségünk, hogy megértsük a nem fizikai dolgokat. Érzelmi téren nagyon szűkre szabták a határainkat, arra ösztönöztek, hogy kiszolgáltatottnak érezzük magunkat és féljünk a sebezhetőségtől. Féljünk attól, amit nem ismerünk. Elveszett a természetes kíváncsiság belőlünk az ismeretlen felé.

Az emberi természetünk része, hogy azt akarjuk, hogy elfogadjanak bennünket. A Vénuszi karma éppen itt sérült meg. Emiatt a tudattalan emlék miatt úgy érezhetjük, senki nem fog szeretni, ha bizonyos dolgokat teszünk vagy érzünk, tehát nem engedjük meg magunknak ezeket az érzéseket. Innen ered a harag. Haragszunk, mert megszabjuk magunknak, hogy mit tehetünk és mit nem. Ha nem engedjük meg magunknak, hogy érezzünk, nem leszünk képesek tanulni. Az érzés köt össze az élettel.


Ebben tud segíteni a vénuszi karma feloldása. Erre a témára szervezek egy varázslatos elvonulást, ha nem szeretnél egyedül megbirkózni ezzel a kérdéssel. Egy csodálatos időpontot találtam, egy különleges helyszínnel.
A hétvége időpontja energetikailag egy olyan kapu, ami segíti a megnyílást és az újjászületést. Ez az időpont egy erős karmaoldó energia, érdemes ezt kihasználni és a legmélyebb szintjeinket előidézni a változást.

Az elvonulás egy közös, puha együttlét lesz, amely során személyre szabottan mindenkinek lecsatornázom a saját vénuszi elcsúszását, így mindenki a saját történetében tud gyógyulni, és egyúttal máséban is. Mindig igaz, hogy egy csoport sorsa összeforr a láthatatlanban. Az egész hétvégét a gyógyulásnak szenteljük, de mindezt lágyan és szeretettel tesszük. Éppen a lehasadt, lefagyott lélekrészünket bontjuk ki finoman, és a bennünk lévő szeretettel feltöltjük ezt a mélyen elzárt részünket, ami a múltban megsebződött.


Itt az idő, hogy a női sebek begyógyuljanak, és mi nők úgy álljunk egymáshoz, hogy a tisztelet és a szeretet járja át a kapcsolódásunkat. Itt az idő, hogy feloldjuk azokat az ellentéteket, amelyek a lelkünk mélyén ellenállást és félelmet generálnak bennünk. Itt az idő, hogy megnyíljunk az érzelmeinknek, és hagyjuk, hogy egy igaz útra vezessenek bennünket. Itt az idő, hogy visszataláljunk egymáshoz, egymás támogatásához. Eljött a pillanat, amikor a női körök egymásban tudnak gyógyulni, amikor a nők nemet mondanak az árulásra, és igent a saját erejükre
.
Ez az a pillanat, eljött a választás ideje.

A bolygók az emberi lélek bizonyos viselkedési formáit tükrözik. Mindannyiunkban működnek olyan erők, amelyek megfelelnek a kozmikus erőknek. Ezek olyan bennünk rejlő erők, amelyek harmonizálnak az adott bolygóval, vagy annak elcsúszásaival. A saját személyiségünkben hordozzuk a csillagok és bolygók történetét, és ezeket a sebeket őrzi a kollektív tudattalan is. Amíg ezek nem kerülnek a felszínre, addig ellenőrizetlenül és láthatatlanul befolyásolják az életünket. ❤ ❤

A Vénusz sebet tekinthetjük a belső cselekvési mintáink speciális kifejeződéseként. Előidéz bennünk olyan lelki hatásokat, amelynek nem vagyunk tudatában. Egy adott módon próbálja meg kifejezni és megismertetni magát rajtunk keresztül, ez az, amit sokszor az önszeretet hiányaként fejtünk meg magunkban. A Vénusz seb a pszichénken és lelkünkön keresztül kommunikál velünk, ám az egónk sokszor túllép ezen a mélyen megsebzett részünkön. Csak úgy tudunk emberi természetünk mélyére hatolni, ha megismerjük a belső hajtóerőnk és a külső világban elfoglalt helyünk között folyó harc természetét. ❤ ❤

Minden “rossz” döntés alkalmával az a veszély fenyeget, hogy a tudattalan rejtett tartalma felszínre kerül és onnan valami “szörnyű” és “kezelhetetlen” kerül elő. Ezért félünk döntéseket hozni, ezért vesztegelünk sokszor a megrekedés állapotában, mert attól félünk, hogy van egy olyan részünk, ami megbosszulja saját magát. De mi lenne, ha megismernénk inkább ezt a részünket és a történetünk egy darabját, ami segítene abban, hogy megértsük, megszeressük és visszaintegráljuk a szeretetlen, elutasított részeket. Így a tudatos és tudattalan között lévő szakadék fogyni kezd, és rá tudunk ébredni a belső erőforrásainkra, amelyek nem megrémisztenek bennünket, hanem kalandra hívnak. ❤ ❤


Ha ehhez keresel egy biztonságos kalandot, akkor várlak egy csodálatos belső utazásra a Vénusz karma birodalmába.

Program:

💎 A Vénusz karma átbeszélése
💎 Különleges meditációk a női minőségek átélésében
💎 Jóga gyakorlatok a női erő ösztönzésére
💎 Kapcsolódás a Duna varázslatos misztériumával
💎 Személyre szabott csatornázás: a saját elcsúszás megélése
💎 Újjászületés az örömben, megérkezés önmagunkba
💎 Rövid kirándulás egy gyönyörű helyre, amely segíti a nézőpont váltást


Előzetes bejelentkezés szükséges az elvonulásra.
Kérd emailben a részletesebb tájékoztatót.

Az elvonulás ára: 43 000 HUF

Az elvonulás időpontja: október 3. szombat 10.00. – október 4. vasárnap 17.00.

Az elvonulás helyszíne: Dunabogdány, Panzió


Az elvonulásra a helyedet az előleg, 10 000 HUF befizetésével tudod biztosítani. Az árban a programok és a szállás van benne, az étkezés egyénileg történik.

Az elvonulásra előzetes bejelentkezés szükséges. A friss időpontokat keresd az AKTUÁLIS menüben.

Előzetes bejelentkezés szükséges
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeit használtuk.

error: Content is protected !!