KAMMERER EDINA BLISS

Spirituális utazás Avalonba

Anglia egyik legtitokzatosabb pontján, a somerseti alföld sík vidékén és a glastonburyi sziklacsúcs ormán található települést, mai nevén Glastonburyt legendák és mítoszok sokasága övezi. A világ minden tájáról érkeznek látogatók ebbe a kicsi, nyüzsgő vidéki városkába, ugyanis a helyet Nagy Britannia spirituális szívének tekintik.

2008-ban jártam először Avalonban, s azonnal megérintette szívemet az a misztérium, ami itt a látható világ mögött a láthatatlanban bújik meg. A szent grál misztériuma, az istennők tanításai, s az ébredés még ma is ugyanolyan erővel tanít és transzformál, mint amikor először éreztem Avalon hívását. Akkor született ebből az utazásból egy könyv is, egy varázslatos kártya is, ami azt az átalakulást, belső folyamatot, a belső erőnek a felélesztését adja át, amit akkor megéltem. Most is azért utazunk, hogy életre keljen bennünk az alkímia, s feloldjuk magunkban mindazt a beragadt, visszahúzó energiát, ami nem a fényt teremti bennünk. Ha velünk tartasz, egy sorsfordító utazásban lesz részed, amely elkezdi átalakítani majd az otthoni napjaidat az utazás után. Az avaloni energia észrevétlenül és csendben dolgozik, hogy mindazt a változást lehorgonyozza az életedben, amiért a lelked kiáltott.

Avalon a tükrök országa. Ahogy közelítünk e varázslatos hely felé, ő ugyanazzal az energiával közelít felénk. Ha nyitottan kapcsolódunk, akkor a hely magába fogad bennünket. Avalon azt nagyítja fel, és tükrözi vissza számunkra, ami a találkozás pillanatában a szívünkben nyugszik. Avalon világa szélesre tárja az emlékezés kapuját és az Istennő megérinti bennünk azokat a szakrális helyeket, ahol kibontódnak az üzenetei.

Régóta várom a hívást, és tudtam, hogy ha korábban nem is, de a paradigmaváltás idején mindenképp “haza hívnak”. Sokszor gondoltam azóta is Lemúria földi erőterére, de sosem alakult úgy, hogy visszatérjek, egészen mostanáig. Sok változás történik most a világban, s az Istennő ébreszti a nőket, a papnőket, és próbál nekik utat mutatni a szívükön keresztül, hogy azok a nők, akik érzik a hívást, segíteni tudják a felemelkedés folyamatát, fénylő Holddá tudjanak válni az útkeresők számára. Olyan kódokat élesztünk fel a szívünkben, amelyeket nagyon nehéz szavakkal megfogalmazni, leírni, beszélni róla. Az átélés, a megélés és az átlényegülés lesz az, ami bennünket vezet ebben a misztériumban, s ami körénk rendezi Avalon transzformáló energiáit. Nekünk nincs más dolgunk, csak fogadni a szignálokat, és engedni, hogy változzunk a fényben és az örömben, hogy ezt tudjuk majd magunkkal hazahozni, és ezt tudjuk majd a hétköznapokban szétszórni az emberek szívében.

Az Istennő azt üzeni, hogy a több ezer éves szenvedés kondíció már a múlté, megváltódott, megbocsátást nyert, de kollektív tudattalan újra és újra teremti azt a félelem álmot, amely még mindig életben tartja. Ideje elindulnunk az új világ felé, hátra kell hagynunk azt a mély bűntudatot, ami miatt nem éljük azt az erőt, ami a szívünkben lakozik. Az Istennő arra hív most bennünket, hogy kapcsolódjunk a fényben és az örömben azzal, akik VAGYUNK.

Egy varázslatos utazásra hívlak most Avalonba, melynek programja sok lehetőséget kínál számunkra. Olyan helyekre juthatunk el együtt, amelyek mély átéléseket adnak számunkra. A tervezett helyszínek, ahol megmártózunk a misztériumban Avalonon kívül: Avebury, Tintagel. Mindegyik helyszín a maga nemében egy nagyon erős beavatás átélésére készít fel bennünket. Avalon varázslatos helyszínei a Tor, a Chalice well, az Abbey és a Galagonyafa.

Azt a lélekrészünket szólítja meg ez az utazás, amelyik a varázslat őrzője. Ez a részünk tudja békésen a bennünk lévő titkokat feltárni és megérteni. Ezen a részünkön keresztül válik hozzáférhetővé a szívünkbe kódolt küldetés. Ezen az utazáson egymásba ér a múlt és a jövő, betekinthetünk a világok hasadékba és mélyen magukba fogadjuk a teremtő ciklusok ajándékait.

Az utazás időpontja: 2020.augusztus 20. – augusztus 25.

Az utazás díja: 160 000 HUF + a repülőjegy (Az utazás ára tartalmazza a szálláshelyet reggelivel, a reptéri transzfert, a helyszínekre való eljutást, a programok díját, a belépőket. Nem tartalmazza a napközbeni étkezést és a repülőjegy árát.)

Az utazásra a repülőjegy megvásárlásával, és az előleg befizetésével, ami 60 000 HUF lehet jelentkezni, a maradék összeg befizetési határideje: július 20.

Várlak Téged is egy élménydús, önismereti programokkal teli utazásra. Kérd emailben a bővebb tájékoztatót az utazásról. Az időpontokat az AKTUÁLIS menüben találod.

Előzetes bejelentkezés:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

Fotók: Kammerer Edina

error: Content is protected !!