KAMMERER EDINA BLISS

Lilith – az árnyékszemélyiség királynője

A mítoszok a belső világunk különböző archetípusait tükrözik vissza, a tudattalan működéseinkről mesélnek nekünk, ezzel segítik az önismeret útját és a tudatosabbá válásunkat. Ma már félünk a sötétséghez kapcsolt erőktől, mert a világ csak a jóra kíváncsi belőlünk, s a szocializáció során megtanultuk, hogyan váljunk szerethetővé a környezetünk számára. Ám eljön az ébredés pillanata, amikor a belső iránytű a legmélyebb szintre irányít bennünket, a tudatalatti sötét erők birodalmába. Ebbe a birodalomba hívunk most téged, egy izgalmas kalandra, amely segít, hogy felszabaduljunk a belső feszültségektől és árnyékoktól.

Fel kell fedeznünk magunkban a Lilith részünket, amelyet minden eszközzel megpróbálunk elnyomni, elrejteni, mert “rossz”, mert “akaratos” és mert “öntörvényű”. De csak vele együtt válhatunk teljessé, egyedivé, élővé. Amíg a bennünk lévő szentség felé tolódunk el, addig a nőiességünk kiüresedik, azonban, ha képesek vagyunk a profánabb részünket is integrálni, felszabadítjuk a szenvedélyt, az erőt és az impulzusok vadabb világát.

Egy olyan utazásra hívunk most Téged is, ahol megvilágítjuk ezt a részünket, felfedezzük a valódiságot és az elnyomott részünk szerethetőségét. Ha sikerül megértünk, hogy az élet hogyan és kiken keresztül tanít bennünket önmagunkról, megtanuljuk, hogyan integráljuk Lilith-et magunkba és hogyan éljük meg a harmóniát a szent és a szajha részünk között.Nem mindig könnyű Lilith tartalmát megérteni, mert racionálisan, logikai úton nem elérhető az üzenete. Mindenkiben máshogy mozdul meg, mindenkiben máshogy “tombol”, mindenkinél más területet talál el a sokszor romboló és formabontó energiájával. Ha felborul az egyensúly, felborul a rend és a káosz válik a tanítómesterünkké, amelyet Lilith generál és táplál sokszor.

 

A mai társadalomban arra kondicionálnak bennünket, hogy jók legyünk, hogy szerethetők legyünk, hogy válasszunk mások és magunk között, döntsünk magunk ellen mások kényelméért. Lilith ezt akarja megakadályozni, azt, hogy ahol elszívják az erőnket, ott legyünk éppen erősek. Ott, ahol vérzünk, ott legyünk stabilak, ott, ahol a sötétség ránk zárul, találkozzunk a mélységgel és szítsunk tüzet, fényt. Rajtunk múlik, hogy ez a találkozás Lilith-el fájdalmas, vagy csak simán igaz lesz.

Amikor először összekapcsolódtam Lilith-el, azt hittem, hogy valami óriási baj van velem, és elvezett belőlem a kedvesség. Olyan sokáig éltem már abban, hogy mindenkivel elnézőnek kell lennem, mindenkivel megértőnek kell lennem, hogy valahol elvesztem félúton magam és mások között. A Lilith-em segített megérteni, hogy mi volt a játszmám és mi a gyógyulás útja. Egy hosszú és mély transzformáció volt, amiben megértettem, hogy a kedvesség a lelkem része, de fontos, hogy igaz maradjak közben. Lilith volt az, aki hozzásegített ehhez a változáshoz, hogy megértsem, amikor kijelölöm a határaimat, az nem baj és ezzel nem vétek mások ellen.

Azóta az összes Lilith “típust” feltérképeztem, és kerestem magamban ezeket az arcokat, kerestem magamban ezeket a megéléseket, hogy minél inkább éljem azt az árnyékot, amely végül mégis igazzá tesz. Hálás vagyok ezért az útért.  Zavaros időket élünk, sok ellentmondásos információ ömlik ránk a bennünket körülvevő világból és most még fontosabb, mint valaha, hogy rátaláljunk a saját igazságunkra és merjünk a saját erőnkre támaszkodni ahelyett, amit a külvilág próbál meg ránk kényszeríteni. Keressük a belső kapaszkodókat és erőtartalékokat, amelyek az egyensúlyban és a továbbhaladásban segítenek. A folyamat, amiben mi nők benne vagyunk, hogy itt és most, bárhol és bármikor megélhető minta rajzolódjon ki bennünk: az örök nő lélekrajza és ereje. Itt az ideje, hogy felfedezzük és megismerjük az egyik ősi, elfeledett részünket: Lilith-et.

 

Most magunkhoz szólíthatjuk, megérinthetjük és a bennünk lévő szeretettel megérthetjük. Ha értjük őt, erős támaszunk a hétköznapokban, és általa megtalálhatjuk a bennünk lévő szenvedélyt. Azt a szenvedélyt, amit ez a világ meg akar fojtani, azt az egyediséget és jóleső lázadást, amit ez a világ nem akar látni. Ez a bátrak útja, amin feláldozzuk a “jókislányt”, a megfelelni akarást, és megmártózunk a szenvedély szilaj örömében.

Azok a több ezer éves szenvedés kondíciók, amelyek a női sorsokat olyan engedelmességre késztették, amely erőnknél fogva nem méltó hozzánk, az most oldódni tud. Ez a részünk, amelyet félelmetesnek címkéztek meg mások, az a minőség, amely meg tudja váltani a világ sorsát. Talán félelmetes azok számára, akik nem ismerik ennek a gyógyító mélységét. Ez a folyamat már visszafordíthatatlan, Lilith már itt van velünk, a kérdés csak az, hogy békére lelünk az általa felkínált változással, vagy tovább harcolunk bent vele, amíg elfogy az erőnk.

Edina és Era

Egy programsorozatot indítunk el, amelyben az összes Lilith részt áttekintjük. Minden alkalommal egyet. Nem asztrológiai szempontból fogjuk megérteni ezeket a részeket, hanem lelki és érzelmi aspektusból közelítjük meg. Tekinthetjük úgy ezt az utazást, mint egy barangolást 12 különböző ösvényen, amely önmagunkhoz visz közelebb. IDE kattintva megtalálod a youtube videómat az első témával kapcsolatban. 

 

 A programról bővebben:


💥 gondolatébresztő beszélgetés
💥 Egy táncmeditáció a Holy up
® koreográfia segítségével
💥 A kapcsolódást egy varázslatos Lilith teakeverékkel mélyítjük
💥 Lilth kártyalapok és a Jelenlét kártya® segítségével feldolgozzuk a tudatalatti üzeneteit
💥 Az időtartam 2 óra
💥 Amire számíthatsz tőlünk: jó hangulat, szeretetteljes légkör, mély megértés, életigenlő változás

 

👉 A program ára 6 000 HUF
👉 A programra előzetes jelentkezés szükséges: edina.kammerer@gmail.com email címen
👉 A program friss időpontjait az AKTUÁLIS menüben találod

 

Előzetes bejelentkezés:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikket saját szerzői joggal rendelkező képekkel illusztráltuk, amelyek a saját gyártású Lilth kártyához tartoznak.

error: Content is protected !!